Timisoara

Numaratoarea de Toamna 2016

Detalii

Web
www.pedaleaza.ro
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1249

Voteaza & Distribuie

Descriere

Numărătoarea de Toamnă – 9 octombrie 2016
Echipa “Verde pentru Biciclete” are plăcerea de a vă invita la duminică, 9 octombrie 2016, la Numărătoarea de Toamnă. Întâlnirea bicicliștilor va avea loc începând cu ora 10:00, pe platforma Timco (Str. Circumvalațiunii).
Ca de obicei, vom distribui stickere ”Și eu susțin Verde pentru Biciclete” și numere de bicicletă. De la ora 11:00 vom parcurge împreună următorul traseu: Platforma Timco - Calea Circumvalațiunii - Bulevardul Republicii – Str. Gheorghe Pop de Băsești - Bulevardul Iuliu Maniu - Bulevardul 16 Decembrie - Bulevardul Constantin Brâncoveanu – Bulevardul Liviu Rebreanu - Str. Martirilor – Str. Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Str. Michelangelo – Bulevardul I.C. Brătianu – Strada Lucian Blaga – Piața Libertății, unde vom poposi.
Timișoara a primit recent titulatura de Capitală Culturală Europeană 2021 grație muncii intense a întregii echipe Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană (ATCCE) 2021, în frunte cu Directorul Executiv Simona Neumann. Orașul nostru a înregistrat cele mai multe premiere la nivel național. Prezintă câteva particularități care au oferit plus-valoare și unicitate. Clădirea-simbol a Operei Române găzduiește trei teatre de stat în trei limbi: română, maghiară și germană. Zilnic, zeci de biciclete se regăsesc pe strada Mărășești, constituind modalitatea de transport preferată a celor care muncesc în această clădire: actori, personal tehnic, administrativ, etc. Din acest motiv, este mai mult decât potrivit în acest context sloganul ”Mulți și Kulți” al abonamentului de prietenie – Kult Card pus la dispoziția timișorenilor de către Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely".
Despre Kult Card: Kult Card 150 este pentru toată lumea și garantează loc gratuit la premieră sau la următoarea reprezentație a spectacolului respective, 50% reducere la prețul biletului pentru orice reprezentație a spectacolelor Teatrului Maghiar, 50% reducere pentru biletele la toate spectacolele invitate, 50% reducere la spectacolele TESZT, dreptul de a vota actorii și spectacolul stagiunii și calitatea de invitat special la petrecerea Kultcard. Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timișoara a lansat cea de-a treia ediție a Kult Card, abonamentul de prietenie menit să facă din spectatori, prieteni ai teatrului.
În cadrul Numărătorii de Toamnă, vom oferi premii, în cadrul unei tombole: 1 Kult Card și 10 invitații duble la spectacole ale Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timișoara, 10 abonamente lunare de fitness la SmartFit Studio și 10 invitații duble la AquaPark Arsenal și Aventura Park Arsenal.
Oportunitatea derulării evenimentului o constituie împlinirea a 8 ani de campanie Verde pentru Biciclete. Bicicliștii sunt mulți, educați și își doresc un oraș pe măsură, demn de titulatura nou dobândită. Timișoara a dat cea mai puternică comunitate de bicicliști din țară și totuși infrastructura necesită îmbunătățiri.
Numărătoarea de Toamnă 2016 este organizată de Fundația Bega în cadrul campaniei Verde pentru Biciclete.
Parteneri oficial: Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021, Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely", Teatrul Național ”Mihai Eminescu” Timișoara, Teatrul German de Stat.

Verde pentru Biciclete” este o mişcare pentru pedalare, susţinută de Fundaţia Bega.