Timisoara

Numere rosii - provizorii in Timisoara

Numere rosii / provizorii Timisoara

Detalii

Telefon
0256366222, 0721011711
Pret
120 LEI
Categorie
Anunturi servicii auto - moto
Modificat
acum 5 luni si 2 zile
Vizualizari
14378

Voteaza & Distribuie

Descriere

Firma de inmatriculari auto din Timisoara ofera servicii de intermedieri inmatriculari auto provizorii, numere rosii la pretul de doar 120 de lei + asigurare RCA. In acest pret sunt incluse toate taxele, dovada circulatie, numere de circulatie, rovinieta si comisionul firmei.

Numerele rosii / provizorii sunt valabile 90 de zile doar pe teritoriul Romaniei si au incluse taxa de drum (rovigneta). Pentru a putea obtine numere rosii e nevoie de actele autoturismului in original din tara de provenienta, contract vanzare-cumparare si buletinul (copie) a persoanei pe care se obtin numerele rosii / provizorii.

Este obligatoriu ca persoana pe care se obtin numerele rosii / provizorii (proprietarul) sa aibe domiciliul in judetul Timis.

Informatii utile despre numerele rosii:

1. In cazul in care cumparati o masina cu numere rosii eliberate si doriti sa o inmatriculati permanent o sa aveti nevoie de certificatul fiscal pe autoturism a celui care a eliberat numerele rosii / provizorii, daca au fost mai multe persoane care au scos numere rosii, este necesar certificat fiscal de la fiecare persoana.

2. Numerele rosii NU SUNT o dovada ca masina este inmatriculata si ca sa platit taxa auto / timbrul de mediu, nu va lasati pacaliti! (inca sunt persoane care nu au aflat acest lucru).