Timisoara

Oana Paska

Oana Paska

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Teatrului, nr. 3
Telefon
0742345145
Web
http://letsfood.ro/
Social links
Categorie
Bloggeri
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Vizualizari
388

Voteaza & Distribuie

Descriere

De profesie inginer chimist, specializată în chimie alimentară, cu un doctorat finalizat; şi mai din pasiune, mai nevoită profesional, am încercat să desluşesc puţin şi cum funţionează maşinăria asta complexă numită corp uman.

Pasionată de gătit de când mă ştiu, gurmandă prin definiţie. Şi din această poziţie mi-am propus să devin ambasador al mâncării.
De ce ambasador? Din frustrare. Se vorbeşte atât de mult despre a mânca, a ne hrăni, nutriţie şi stil de viaţă încât ai zice că nimic nou nu poate să apară mâine. Şi culmea, mâine “un nou studiu spune că”, o nouă “dietă minune“ apare, şi un nou aliment este blamat pt starea noastră de sănătate sau silueta nu tocmai perfectă. Şi pt fiecare aliment blamat unul minune apare, preţul lui urcând în consecinţă de câteva zeci până la sute de ori. În plus unde mai punem invazia de pseudo-ştiinţă în on-line, informaţii copy+paste. Cum să te fereşti de diete sau alimente minune, să îţi construieşti un bagaj minim de cunoştinţe în sensul ăsta, să faci alegeri educate, cam despre asta scriu.

Lucreaza la