Timisoara

O'Boyle

O'Boyle SRL

Detalii magazin electronice

Adresa
Timisoara, Piata Alexandru Mocioni, nr. 5 ap. 9/1
Telefon
0256201346
Web
www.oboyle.ro
Categorie
Magazine electronice
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
2534

Voteaza & Distribuie

Prezentare magazin electronice

Firma O`Boyle, infiintata in 1997, este un distribuitor independent de componente electronice si de automatizari industriale.
Clientii nostri sunt concerne multinationale, intreprinderi mici si mijlocii precum si persoane private cu pasiune pentru tehnica.
Reprezentam in Romania firme din Germania, Elvetia, Italia, Japonia si alte tari. Produsele din oferta le achizitionam de la producatori competenti si renumiti, cu sisteme implementate de management al calitatii.

In domeniul automatizarilor industriale oferta cuprinde o diversitate mare de senzori optici, de culoare, luciu, inductivi, capacitivi si ultrasonici.
De asemenea, oferim senzori de forta, de deplasare liniara si encodere. Pe langa variantele standard, livram variante de senzori pentru conditii de lucru grele sau in mediu exploziv. Pentru aplicatiile de identificare in logistica oferim cititoare coduri de bare, sisteme RFID, sisteme de pozitionare si control specializate.
In ceea ce priveste siguranta la locul de munca dispunem de o gama completa de bariere si scannere de siguranta.
Segmentul aparatelor de masura si control cuprinde monitoare si indicatoare de debit, manometre, senzori de presiune, termometre, termorezistente si senzori de temperatura, senzori si intrerupatoare de nivel precum si o gama larga de aparate de masura portabile pentru marimi fizice si electrice.
Portofoliul componentelor in automatizarile industriale este completat de o gama variata de afisoare, numaratoare, temporizoare, termoregulatoare, contoare de putere precum si automate programabile.
Asiguram intreaga gama de conectori si confectii de cablu pentru senzori, venitle, blocuri de distributie precum si o gama completa de conectori industriali multipolari.
Acordam o deosebita importanta contactulului personal cu clientii si cunoasterea conditiilor in teren pentru aplicatiile la care oferim solutii. Inginerii nostri de aplicatie va acorda suport tehnic si va indruma in alegerea solutiilor tehnice.
ama de componente electronice cuprinde componente active, pasive si electromecanice. Oferim mii de produse standard care se pot accesa cu toate detaliile tehnice in online-shop.
Un alt segement de produse din gama electronicelor sunt cele customizate conform specificatiei clientului. Oferim astfel transformatoare, bobine si convertoare Made in Germany custom designed pentru aplicatii incepand de la electronicele de larg consum si terminand cu instalatiile fotovoltaice sau eoliene.
Pentru clientii din domeniul automotiv oferim in segmentul de componente electronice quarturi, oscilatoare, relee , conectica si rezistori cu specificatii si aprobari conforme acestui sector industrial. Livram mostre pentru prototipuri, oferim consultanta in proiectare si suntem receptivi la solicitarile de dezvoltare a unor componente noi.
Dispunem de o gama diversificata de circuite-senzori cu montaj pe placa pentru detectia marimilor fizice cum ar fi: accelaratie, presiune, temperatura, etc.
Suntem adresa de referinta pentru ofertarea de memorii D-RAM, S-RAM, FLASH si EEPROM –Serial in configuratia dorita de client . Prin parteneriatele noastre suntem in masura sa livram din stocuri produsele originale sau sa recomandam echivalente cu garantare permanenta a disponibilitatilor de livrare.
O `Boyle are alternative pentru componente de la producatori în care avem încredere şi care va pot economisi costuri considerabile, fără sa fiti nevoit de a va abate de la design-ul placii.
Prin specializarea noastra in aprovizionarea globala a componentelor electronice greu de gasit sau care nu se mai fabrica, va oferim posibilitatea de a le aproviziona direct prin O`Boyle.
In segmentul Minitechnicus venim in intampinarea amatorilor de electronica, cu o varietate mare de kit-uri, montaje electronice si sortimente precum si o diversitate mare de gadget-uri, scule si ustensile pentru bricolaj.


Orar magazin electronice

Luni - Vineri: 8:30 - 17:00

Filtre magazin electronice

Facilitati: Vanzare la magazin, Vanzare on-line
Zone din Timisoara: Odobescu
Produse Electronice: Accesorii electrocasnice
Produse Home cinema - TV: Accesorii video
Produse IT: Accesorii si consumabile IT