Timisoara

Oferta la ochelari calculator in Timisoara

Oferta ochelari calculator

Detalii

Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Vizualizari
1237

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Oferta ochelari calculator

Computerul a devenit un partener constant în mediul în care lucrăm. Lucrul frecvent în faţa unui ecran este foarte solicitant pentru ochii noştrii.

De obicei lucrăm la computer într-o poziţie încordată şi le oferim ochilor foarte puţină odihnă. Acest lucru poate rezulta în tensiune a gâtului, dureri de cap, ochi roşii şi înlăcrimaţi. Pentru cei care suferă de presbiopie, o condiţie care afectează deopotrivă vederea la distanţă cât şi la aproape, creând o problemă complementară în alegerea ochelarilor potriviţi pentru a facilita munca într-o manieră mult mai confortabilă.

Care ochelari sunt mai potriviţi?
Mulţi oameni îşi caută ochelarii de citit atunci când lucrează la calculator. Uşa se deschide; unul dintre colegii dvs. este la uşă şi vă adresează o întrebare. În acel moment, ochelarii vor interveni în câmpul vizual la distanţă şi nu puteţi vedea persoana clar. În acel moment, veţi fi nevoit să vă scoateţi ochelarii, acel lucru fiind deranjant.

Ochelarii multifocali universali nu sunt nici ei o soluţie perfectă pentru locul de muncă. Ei vă facilitează vederea clară la diferite distanţe, dar câmpul vizual pentru zonele de aproape sau distanţă este de obicei restrâns pentru lucrul prelungit la aproape, ochii fiind în permanent obosiţi.

Ce este de facut?
Discutaţi cu optometristul dvs. despre ochelarii de citit îmbunătăţiţi cu lentile speciale multifocale. Există o soluţie inteligentă pentru o vedere clară în mod continuu la distanţă intermediară şi la aproape, o soluţie coordonată specific cerinţelor vizuale la locul de muncă. Combinaţia dintre ochelarii de citit şi lentilele multifocale îmbină cerinţele diferite ale vederii la acțiunile solicitante de la birou.

Filtre

Tip: Oferte