Timisoara

Oferta speciala pentru machiaj de Valentine's Day

Ofertă specială pentru machiaj de Valentine's Day

Detalii anunt

Telefon
0737625778
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
954

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Vrei să arăți ca și cum ai defila pe covorul roșu de Valentine’s Day? Sunt Make-up Artist Mira Metzler și îți prezint o ofertă specială pentru machiajul tău de Valentine's Day, pentru orice buget și nivel de îndemânare. Îți propun 3 oferte de machiaj pentru ca tu să arăți spendid pentru o seară specială, fie că ai o întâlnire romantică sau ieși cu fetele în oraș. Programează-te din timp și rezervă-ți locul pentru 14 februarie!

Machiaj complet:
Îmbracă-ți toată fața într-un machiaj rafinat dar cu aspect natural, cu gene false incluse. Alege între profunzimea unor ochi bine definiți sau naturalețea feței însoțită de un ruj roșu ca o declarație de dragoste. Include: fond de ten, corector, machiaj ochi, machiaj buze, fard de obraz, mascara și gene false. 50 minute la preț special 85 lei.

Totul pentru ochi:
Pentru fete frumoase cu puțin timp și multe exigențe, acest serviciu acoperă numai machiajul ochilor, cu timp de execuție de 20-25 minute pentru smokey eyes în culoarea preferată sau naturalețea captivantă a machiajului neutru. Include: fard de pleoape, tuș, creion, mascara. Preț 40 lei. Poți adăuga gene false individuale cu numai 15 lei.

Gene cu volum:
Dacă ești deja stăpână pe propriul tău machiaj, poți spori intensitatea privirii cu gene false individuale, discrete dar de impact. Acest serviciu constă în aplicarea de gene false individuale care vor rezista 24 de ore. 15 minute și un preț de numai 25 lei.

Te aștept cu drag la ALIAS Make-up & Photo Studio din Timișoara, strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel nr. 1 birou 22.