Timisoara

Office Relax

Office Relax Timisoara

Detalii saloan masaj

Adresa
Timisoara, Strada Maresal Alexandru Averescu, nr. 100
Telefon
0741336776
Web
www.officerelax.ro
Categorie
Saloane masaj
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
2772

Voteaza & Distribuie

Prezentare saloan masaj

Office Relax Timisoara

Productivitatea si competitivitatea angajatilor pot fi grav afectate de stres. De aceea, Office Relax isi propune sa reduca stresul cotidian ocazionat de munca la birou si sa asigure prin intermediul serviciilor de masaj la birou oferite un confort in munca angajatilor, contribuind astfel la productivitatea si performanta companiei dumneavoastra.
Serviciile de masaj pe scaun la birou oferite de Office Relax reprezinta o solutie ingenioasa pentru cresterea moralului angajatilor dumneavoastra si pentru stimularea entuziasmului acestora cu privire la munca depusa. Mai mult, le va demonstra angajatilor importanta pe care o reprezinta pentru companie precum si preocuparea managementului pentru starea lor de sanatate. Office Relax intelege importanta pe care angajatii o au pentru companie si faptul ca un angajat fericit este si un angajat productiv!

Masajul la birou de la Office Relax este
  • Eficient – Masajul pe scaun la birou de la Office Relax influenteaza favorabil decongestionarea si decontracturarea muschiilor inducand o stare generala de relaxare in doar 15 minute si contribuind la inlaturarea durerilor cauzate de statul la birou.
  • Comod – Echipa Office Relax se deplaseaza la sediul dumneavoastra evitandu-se astfel pierderea suplimentara de timp. Mai mult, masajul pe scaun dureaza 15-20 de minute astfel incat poate fi adaptat chiar si celor mai incarcate programe de lucru putandu-se desfasura in timpul pauzelor de cafea, pauzelor de masa sau intre sedinte.
  • Flexibil – Office Relax pune la dispozitie un program personalizat in functie de necesitatile fiecarui client in parte. Terapeutii Office Relax pot fi solicitati pentru sedinte bisaptamanale sau saptamanale iar programul de masaj la birou de la Office Relax va fi conceput astfel incat sa garanteze cresterea productivitatii si energiei angajatilor dumneavoastra.
  • Sigur – Masajul la birou de la Office Relax nu foloseste lotiuni sau uleiuri de masaj care ar putea duce la patarea hainelor dumneavoastra, masajul efectuandu-se peste haine si asigurandu-va astfel intimitatea si confortul.

Orar saloan masaj

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00

Filtre saloan masaj

Masaj terapeutic: Masaj terapeutic