Timisoara

Olguta si un bunic de milioane

Librăria Cartea de Nisip

Detalii

Telefon
0256433094
Web
https://www.librariumgrup.ro/carteadenisip/n/lansare-de-carte-olguta-si-un-bunic-de-milioane
Social links
Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Apartine de
Libraria Cartea de Nisip
Vizualizari
248

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dragi copii de toate vârstele, vă invităm joi 7 decembrie, ora 17:00, în librăria Cartea de Nisip de pe strada Alba Iulia nr. 1, la lansarea cărții Olguta si un bunic de milioane de Alex Moldovan. Cartea a fost publicată la editura Arthur, iar ilustratorul este József Vass.

Autorul, împreună cu invitații săi Răzvan Zamfirescu și Cristi Vicol, v-au pregătit o seară cu lecturi din carte, istorioare amuzante și călătorii în lumea neastâmpărată a Olguței... și a copiilor din noi toți. Vă așteptăm în număr cât mai mare ca să luați parte la o discuție (ne)serioasă cu oameni mari și mici. Haideți s-o cunoașteți pe Olguța!


Scurtă descriere a cărții

„Olguţa e o puştoaică de doisprezece ani ca oricare alta. Bine, nu chiar ca oricare alta: e neîndemânatică, impertinentă, intră mereu în bucluc, nu prea are prieteni, iar familia ei e atât de dezbinată, încât nu-şi recunoaşte mătuşa când aceasta îşi face apariţia la uşă.

Nu-i de mirare că Olguţei nu-i convine deloc când e nevoită să petreacă un weekend cu mătuşa pe care de-abia a cunoscut-o. Ba mai mult, Constantin, bunicul ei, ţine morţiş să o vadă. Şi nu are de gând să accepte un refuz.”

*Cartea se adresează în special copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani.