Timisoara

OncoHelp

OncoHelp

Detalii clinica

Adresa
Timișoara, Strada Ciprian Porumbescu, nr. 59
Telefon
0256/495403
Fax
0256/201041
Web
www.oncohelp.ro
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 6 ani si 2 saptamani
Vizualizari
4882

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Venind din sistemul sanitar de stat şi cunoscând marile neajunsuri ale acestuia, am încercat să dezvoltăm o instituţie care să combine avantajele unei organizări net superioare în sistem privat cu accesibilitatea largă acordată de sistemul public. Una din convingerile noastre a fost şi este că accesul la sănătate trebuie să fie asigurat tuturor, dincolo de situaţia materială sau socială a fiecăruia.
Atât Ambulatorul OncoMed cât şi Centrul de Oncologie OncoHelp fac parte dintr-un proiect destinat tuturor, nu doar o instituţie pentru cei bogaţi.
Pe lângă sprijinul medical de specialitate acordat pacienţilor, am considerat mereu cancerul o boală în care suportul psihologic acordat pacienţilor este crucial. Confruntarea bolnavului cu marile mistere ale vieţii determină o furtună spirituală care poate fi mult influenţată de relaţia cu medicul curant şi de o consiliere empatică şi profesionistă.
Am inaugurat în acest sens un demers puţin utilizat la noi în ţară – consilierea psihologică în oncologie. Deasemenea am sprijinit organizarea unui grup de suport care adună pacienţii cu o anumită problematică pentru consiliere psihologică de grup. Familiile pacienţilor sunt de asemenea vizate de aceste grupuri de suport. Respectul pentru pacient şi pentru timpul său sunt o altă dimensiune a abordării noastre.
Am încercat permanent să le oferim încredere, optimism şi profesionalism şi suntem fericiţi să constatăm, după 6 ani de experienţă, că pacienţii remarcă permanent diferenţa faţă de sistemul de stat în ceea ce priveşte modul în care sunt trataţi.
Am luptat şi continuăm să luptăm pentru a demonstra că, dincolo de tehnologia medicală, suntem dispuşi să fim alături de cei aflaţi în suferinţă. Cunoştinţele noastre, experienţa acumulată şi dorinţa de a învinge boala au fost canalizate spre convingerea că medicina este o artă a compasiunii şi o misiune a sufletului.

Orar clinica

Luni: 8:00 - 18:00
Miercuri: 8:00 - 18:00
Marti: 8:00 - 16:00
Joi: 8:00 - 16:00
Vineri: 8:00 - 14:00

Filtre clinica

Localitate: Timisoara
Specialitatea: Oncologie medicala
Tip: Privat
Zone din Timisoara: Elisabetin