Timisoara

Orchestra filarmonica de tineret Ostwurttemberg

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 saptamani si 3 zile
Vizualizari
65

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 3 septembrie 201919:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Concert "Orchestra filarmonică de tineret Ostwürttemberg"03.09 | ora 19 | Biserica Millenium, Timișoara
„Orchestra filarmonică de tineret Ostwürttemberg” / „JungePhilharmonieOstwürttemberg“ (JPO) se va afla în turneu prin România la sfârșitul lunii august. Concertele vor avea loc la Satu Mare, Brașov și Timișoara. Concertul din Timișoara se desfășoară sub egida secretarei de stat, doamna FriedlindeGurr-Hirsch, a ducelui Eberhard von Württembergși a Episcopiei Romano– Catolice Timișoara .
Concertul va avea loc în data de 3 septembrie la ora 19:00 în Biserica Romano-Catolică Millenium Timișoara-Fabric în prezența celor două personalități din Germania.
Programul cuprinde, printre altele, piese de Richard Wagner, Jules Massenet, Arturo Márquez, Johann Strauss (Sohn), Wilhelm Stenhammar, Pietro Mascagni ș.a.
Intrarea este liberă.
„Orchestra filarmonică de tineret Ostwürttemberg” este o orchestră-proiect care se compune din cei mai talentați tineri între 12 și 26 de ani din regiunea Ostwürttemberg din Germania. Aceasta a fost înființată în anul 1995 și și-a creat un renume mult peste granițele landului, devenind adevărați ambasadori culturali ai acestei regiuni.
Concertul va fi dirijat de către Uwe Renz originar din Aale, care acum trăiește și activează în Mondseelângă Salzburg.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta