Timisoara

Ozzy: Marea evadare

Ozzy: Marea evadare 3D Dublat

Detalii film

Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1426

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 10 februarie 2017 - Duminica 12 februarie 201711:10

Voteaza & Distribuie

Prezentare film

Titlul original: Ozzy

Familia Martin pleacă în călătorie, dar căţelul Ozzy nu îi poate însoţi. De aceea familia i-a găsit un loc ideal unde va fi lăsat, o pensiune canină cu tot confortul. Dar locul acesta se dovedeşte a fi doar de faţadă, pensiunea este, de fapt, o capcană construită de un diabolic răpitor de câini.

Ozzy ajunge în adevărata „pensiune” Pârâul Albastru, o închisoare pentru câini, condusă de alţi câini. El trebuie să înfrunte pericolele şi să conteze pe ajutorul noilor săi prieteni, Chester, Fronky şi Doc, pentru a scăpa şi a ajunge în siguranţă acasă.

Povestea urmează structura filmelor create de Pixar, atât ca naraţiune, cât şi ca subiect amuzant şi animaţie de calitate. Ozzy este o comedie de aventuri pentru copiii de toate vârstele, potrivită pentru un moment de calitate petrecut în familie.

Aproape toţi eroii poveştii sunt câini. Filmul se poate încadra în seria celor ce relatează despre viaţa în închisoare şi se doreşte a fi un tribut amuzant adus filmelor clasice de gen. Este o poveste despre prietenie, loialitate, curaj şi puterea de a da tot ce e mai bun pentru a ieşi cu bine dintr-o situaţie dificilă.

Ozzy, o comedie pentru copiii de toate vârstele, un film de aventuri despre prietenie, curaj şi puterea de a ieşi cu bine dintr-o situaţie dificilă.

Filtre film

Gen: Animatie
Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta