Timisoara

PIL Design

PIL Design

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada J. H. Pestalozzi, nr. 22
Telefon
0256202446
Fax
0256202446
Web
http://pildesign.ro
Categorie
Publicitate
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
1569

Voteaza & Distribuie

Descriere

PIL Design Timisoara

PIL Design
exista pe piata romaneasca din anul 2000, de atunci realizand servicii de calitate si competitive. Munca asidua, ambitia si perseverenta au facut ca firma sa supravietuiasca in decursul vremii si, mai mult, sa ajunga in topul celor mai bune firme publicitare din partea de vest a tarii, putandu-se lauda la momentul de fata cu un portofoliu impresionant si cu clienti de cea mai inalta clasa.
In prezent PIL Design are o echipa bine pregatita ce se ocupa de tot ceea ce inseamna semnalistica: litere volumetrice, casete luminoase, ansambluri luminoase cu neon, LED-uri, bannere, inscriptionari de vitrine si auto, panouri publicitare, standuri si display-uri, placute directionale. Ne caracterizeaza profesionalismul, implicandu-ne 100% in tot ceea ce realizam.
Compania este structurata pe mai multe departamente: economic, vanzari, design si productie, toate conlucrand pentru atingerea standardelor inalte cu care ne-am obisnuit clientela. Circuitul pe care il are o lucrare porneste de la nivelul departamentului de vanzari, clientul stabileste datele impreuna cu un consultant de vanzari; acesta din urma le transmite catre departamentul de creatie unde se realizeaza schita lucrarii, pe baza careia, beneficiarul poate sa isi dea seama de aspectul final. Dupa semnarea contractului, lucrarea va trece in etapa de productie, durata realizarii depinzand de amploarea proiectului.Timpul ne-a ajutat sa fim mai buni, astfel incat acum putem lucra la scara industriala produse de mari dimensiuni, realizate in serie pentru clienti cu reprezentante deschise in mai multe localitati, mentinand aceleasi standarde ridicate de calitate. Deservim clienti din intreaga tara pentru care asiguram amplasarea si mentenanta, indiferent de locatie.Reclamele noastre se evidentiaza prin garantia calitatii, fiind realizate din materiale durabile, produse de firme de incredere cu care colaboram de multi ani, obiectivul nostru de baza fiind sa avem clienti multumiti.Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00