Timisoara

Parteneriat public-privat in beneficiul sportului de performanta

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
487

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, a salutat parteneriatul public-privat dintre OMV Petrom cu gimnastica feminină artistică și săriturile cu schiurile, amintind că marea performanță nu se poate face fără susținere financiară.
''Sportul are nevoie de susținere, am spus-o de fiecare dată, și de aceea încurajez parteneriatele de tip public-privat, pentru că avem nevoie de companiile puternice care să vină alături de noi și să ne susțină pe drumul către performanță. Pentru că performanța nu poate să se facă singură, este nevoie de o echipă, de știință, este nevoie de bani pentru a ajuta oamenii care sunt implicați în fenomenul sportiv să urce pe cele mai mari culmi ale performanței. Îmi place excelența, vin din excelență și ce poate să fie mai frumos să vezi că azi două companii importante, cum este sportul și cum este Petromul, se asociază și vor merge înainte'', a declarat fosta campioană olimpică.
Gimnastica feminină și săriturile cu schiurile vor beneficia de câte 2,5 milioane euro pentru dezvoltare conform parteneriatului public-privat încheiat între OMV Petrom, Ministerul Tineretului și Sportului, Primăria București, Federația Română de Gimnastică, Federația Română de Schi-Biatlon și Fundația Casa Campionilor, anunțat luni, cu prilejul unui eveniment desfășurat la Petrom City.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro