Timisoara

Party cu Snatt & Vix

Party cu Snatt & Vix la Entourage

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
Club No Name
Vizualizari
891

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 31 ianuarie 201423:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Muzica trance, foarte cunoscuta peste hotare pentru melodicitatea, euforia si emotiile pe care le transmite, se aude din ce in ce mai des in playlist-urile radio-urilor din Romania.Varful de lance in promovarea acestui gen muzical il reprezinta duo-ul autohton "Snatt & Vix" [ www.snattandvix.com / www.trancendance.ro ].

Snatt & Vix ( Dragoș și Bogdan ) sunt unii dintre cei mai cunoscuti dj si producatori de trance & progressive din Romania, si printre cei mai apreciați producători și dj trance din Europa de Est.

Ei au mixat alaturi de nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare, insa simpla enumerare a lor poate lasa cu gura cascata multi cunoscatori; Tiesto, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Dash Berlin, Sander van Doorn, Markus Schulz, W & W, Cosmic Gate, Aly & Fila si multi multi altii.

Snatt & Vix au propria lor emisiune in FM, la Vibe FM [ www.vibefm.ro ], in fiecare duminica de la 20 la 22. Doua ore de trance & progressive, saptamanale, si playlist-uri cu track-uri euforice, dar si deep, cu foarte mult mesaj, transmis fie prin feeling-ul dat de piesele instrumentale, fie de vocals-urile care merg direct in sufletul ascultatorului, fie el si de rand.

TrancENDancE reprezinta privirea de ansamblu pe care cei doi o au, asupra unei seri de club de exceptie printre iubitorii de muzica electronica. "TrancENDancE by Snatt & Vix" este un eveniment creat de cei doi romani, special pentru publicul din Romania, pentru a le da sansa tuturor iubitorilor de trance & progressive, sa asculte piesele cele mai noi dar si clasice consacrate.

TrancENDancE are deja o istorie de 6 ani, peste 40 de evenimente, o istorie la care au contribuit Roger Shah, Stoneface & Terminal, Richard Durand, Claudia Cazacu, Myon & cShane54, First State, Ronski Speed, Jochen Miller, Ashley Wallbridge, Markus Schulz, Daniel Kandi, Tempo Giusto, Mark Sherry, Leon Bolier, Aly & Fila, Max Graham, Dennis Sheperd si multi altii, alaturi de Snatt & Vix si cel mai important, alaturi de trancerii romani.

Snatt & Vix vin in Timisoara pentru prima oara. Promit un show de nota 20 si un tracklist de exceptie. Do You TrancENDancE ?! WE DO!

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta