Timisoara

Partyzan events

Partyzan events

Detalii

Telefon
0725327759, 0745495325
Web
http://sense-studio.ro/
Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Apartine de
Sense Studio
Vizualizari
894

Voteaza & Distribuie

Descriere

Partyzan events

Dupa startul luat in urma cu 2 sezoane in cluburile din Ibiza si inaugurat in Romania in aceasta iarna, proiectul Overlay Ibiza ajunge in Timisoara sambata 12 Aprilie 2014 odata cu petrecerea de lansare a celui mai nou proiect care se adreseaza iubitorilor muzicii underground din vestul tarii si in special Timisoara, “Partyzan events”
Episodul pilot Overlay Records Ibiza & friends va avea loc in Sense club - Hala Fructus. Ritmuri underground, beaturi ridicate si 7 dj’s va vor purta intr o calatorie muzicala speciala.
Capul de afis al petrecerii este IAN F (Colours Music, Jesus Loved You – Slovenia). Alaturi de el vor mixa mai multi artisti romani de export, aflati pe metereze in Ibiza: D. A. T. M. (Mike T & Duzzy DAS), Derek, DiPP, Colin si rezidentul Partyzan events, Flash.

LINE UP
IAN F - Colours Music, Jesus Loved You – Slovenia
D. A. T. M. (Mike T & Duzzy DAS) – Overlay Ibiza
DiPP – Overlay Ibiza
Colin – Overlay Ibiza
Derek – Bucuresti
Flash – Partyzan TM
  • VENUE Sense studio – Timisoara (Hala fructus)
  • TIME 22:00
  • ACCES: 20 lei pana la ora 01:00 / 30 lei dupa 01:00.

★ IAN F - Colours Music, Jesus Loved You ★ Slovenia

Dj, producator si promoter, IAN F este unul dintre cei mai renumiti artisti europeni, originar din Slovenia. In ultimii 10 ani devenind un obisnuit al cluburilor din vestul Europei si din Ibiza, numele sau aflandu se pe afisele unora dintre cele mai mari festivaluri si evenimente.

pages
www.facebook.com/djianf www.facebook.com/coloursinmusic www.residentadvisor.net/dj/ianf

sounds like
https://soundcloud.com/nextwaveibiza/nw002_ianf https://soundcloud.com/sleepersound-2/s-s-010-ian-f-1 http://www.meoko.net/mixes?view=episode&episode_id=68 http://soundcloud.com/ian-f/ian-f-autumn-2012-set http://soundcloud.com/ian-f/norules-podcast-june http://soundcloud.com/ian-f/down-under-london-podcast
latest release
Valentino Kanzyani ft. Ian F.- Old School romance // Cadenza http://soundcloud.com/ian-f/valentino-kanzyani-ft-ian-f

★ D.A.T.M. (Mike T and DuzzyDAS) ★ Ibiza

Mike T - este unul dintre djii “old school” din Romania, in 1999 fiind rezident intr-unul din cele mai renumite cluburi underground romanesti, Bianco E Nero din Cluj-Napoca unde a luat contacte cu lumea muzicii electronice internationale. A mixat in cele mai renumite cluburi romanesti in Arad, Cluj, Oradea, Timisoara, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Constanta, Galati si la la numeroase evenimente de anvergura Dj’s Gathering, DelaHoya festival, Street Parade si multe altele. Pana in 2003 a avut rezidente in mai multe cluburi de referinta din vestul tarii. In 2003 demareaza proiectul XS - Iasi care timp de aproape 10 ani a scris istorie in fenomenul clubbing din estul Romaniei participand si organizand pe parcursul unei decade de clubbing, sute de evenimente cu nume consacrate ale industriei muzicale romanesti si internationale.
Din sezonul 2012 Mike este stabilit impreuna cu noul label si echipa Overlay in Ibiza. Es Vive, Grial, Shardana, Underground sau Sankeys sunt cateva locatii in care a fost si va putea fi ascultat in sezonul de vara care se apropie.

page
www.facebook.com/djmike.ro
sounds
http://soundcloud.com/mike_dj
www.mixcloud.com/mikedj

DuzzyDAS - Butoane, knoburi si fadere sunt cele 3 cuvinte magice care i-au captat atentia. Condus de pasiunea pentru muzica, el experimenteaza sunete si efectul lor asupra ascultatorilor de mai bine de 10 ani. A urmat mai multe cursuri @ Point Blank – Londra apoi in scurt timp isi proiecteaza si construieste primul sau studiouhttp://www.clickstudio.ro/
Urmeaza aparitia propriului label, "4 2 The Floor Records". In 2012 a semnat primul sau vinyl la Kling Klong iar in 2013 apare primul sau album “Step up “ la Smiley Fingers Limited. Pasiunea sa pentru crearea de sunete l-au condus spre o colaborare de lunga durata cu Loopmasters unul din cele mai renumite magazine de sunete. Vara lui 2013 il gaseste in Ibiza alaturi de Mike T bunul sau prieten din orasul natal, alaturi de care infiinteaza labelul “Overlay records “ si proiectul D. A. T. M. cu care au avut rezidenta pe toata durata sezonului 2013 in EsVive party hotel.

page
www.facebook.com/djduzzydas
sound
www.mixcloud.com/duzzydas

★ DiPP ★ Overlay - Ibiza

Face parte din echipa Overlay records si de asemenea din stafful EsVive party hotel Ibiza. Cu un sound fresh si minimalist DiPP este un artist care merita toata atentia.

sound
https://soundcloud.com/dippmusic

★ Derek ★ Bucuresti

Face parte din noua generatie deartisti romani recunoscuti la nivel international , in ultimii 4 ani participand la o serie de evenimente si cluburi de notorietate cum ar fi Cocoon @ Inox club Toulouse , Arenele Romane – Bucuresti , DC 10 – Ibiza , La Mania - Mamaia si Ibiza Underground.

page
https://www.facebook.com/sertar747

★ Colin ★ Overlay – Ibiza

resident al Ibizei , printre locurile unde a putut fi ascultat in ultimele 2 sezoane fiind Zoo Project , Grial sau Es Vive . Muzica lui este ‘’made to party” cu note caracteristice specific ce i definesc stilul si face publicul sa danseze.

★ Flash ★ Partyzan TM

Rezident al noptilor partyzan ce vor urma, Flash este unul dintre cei mai vechi si cunoscuti dj timisoreni.

Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.

Guestlistul și concursurile se încheie vineri 11 aprilie ora 22:00.
Valabilitatea guestlistului și a invitațiilor câștigate la concursuri este pana la ora 01:00.
Accesul in locatie se va face pe baza unui guestlist computerizat (valabil pentru invitati, presa si/sau castigatori ai unor concursuri), si nu vi se va permite accesul in locatie daca nu figurati in baza de date sau daca nu aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.

Don't Drink And Drive! - Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!
Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).


page event
https://www.facebook.com/events/370783873061496/