Timisoara

Pascal Junior

Pascal Junior, DJ-ul roman care a cucerit Europa vine la Timisoara

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 4 saptamani si 1 zi
Apartine de
Epic Society
Vizualizari
1246

Voteaza & Distribuie

Descriere

Epic Society a creat o tradiție din a celebra muzica bună și prietenia. În această vineri, clubul timișorean unește din nou aceste două elemente, într-o singură petrecere plină de suspans și energie. Invitatul special al evenimentului, cu începe de la ora 23, este Pascal Junior, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai epicilor. Pascal revine pentru a treia oară la Epic Society, în acest sezon, după succesul de necontestat al primelor petreceri. Artistul tocmai a lansat un nou track la propria casă de producție, Epic Tones Records. Piesa se numește Going Alone și păstrează același feeling plăcut al muzicii electronice pe care DJ-ul și producătorul român l-a arătat pe hit-uri recente precum Te Rog (Carla’s Dreams Remix), Overdose, Blind Love sau Love Trouble.

Pascal Junior a fost primit cu brațele deschise la primul său gig, din acest sezon, la Epic. Artistul s-a întors „acasă” la Timișoara chiar de Crăciun, când prietenii săi de pe malul Begăi l-au făcut să simtă că este chiar #morethanfamily. După acest cadou muzical lăsat sub brad, DJ-ul a revenit la mijlocul lunii martie în același loc, pentru a aduce primăvara pe bune la Timișoara. Întrebat despre aceste două evenimente, artistul a spus că energia pe care o crează publicul în acest club este sarea și piperul în rețeta de success a epicilor.

De obicei, eu sunt cel care alimentează oamenii cu energie, dar la Epic e de ajuns să ofer un mic impuls de start care se întoarce înapoi înzecit. Feedback-ul primit în timp real e incredibil, se citește pe fețele oamenilor, pe zâmbetul lor, pe felul în care simt muzica și se conectează cu fiecare piesă. E ca și cum această comunitate s-a născut cu muzica în sânge, la fel ca mine și ne simțim unii pe alții. Îi ridic eu, apoi mă ridică ei pe mine și tot așa până la sfârșitul setului. Cred că aici e mai mult decât o simplă familie, cum se spune, pentru că e o familie care trăiește cu, prin și pentru muzică, iar de aceea mă întorc mereu gata de acțiune. Să vedeți ce vă pregătesc vineri, declară Pascal Junior, care abia așteaptă să-și dea hat-trick-ul epic în acest sezon.

Ascultă Going Alone: https://soundcloud.com/pascaljuniorofficial/pascal-junior-going-alone-original-mix-1