Timisoara

Pascota a cules laurii in Slovacia

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 2 saptamani
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
394

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Ionel Pascota, pilotul Moto Clubului Pascota Racing Team Giroc, a castigat a doua etapa a competitiei Dunlop Romanian Superbike, disputata la sfarsitu saptamanii trecute, pe pista Slovakia Ring de la Dunajska Streda (Slovacia). Cursa a contat si ca etapa in campionatul Valentinos (campionat privat al Elvetiei).
La start s-au aliniat 46 de concurenti din Romania, Italia, Germania, Elvetia, Austria si Bulgaria. Echipa Pascota Racing Team Giroc a fost reprezentata la clasa 600 cmc Supersport de Ionel Pascota, Adrian Enache si Aron Romocea. In urma calificarilor, Ionel Pascota si-a castigat prima pozitie pe grila de start.
Dupa cele opt tururi de circuit, multiplul campion timisorean a inregistrat cel mai bun timp, in vreme ce ocupantul locului secund, Octavian Negrea, a ajuns la finish cu o intarziere de 22,4 secunde. Treapta a treia a podiumului in clasamentul Dunlop ROSBK a revenit lui Bogdan Popovici. Reprezentantii clubului din Giroc, Adrian Enache si Aron Romcea au ocupat pozitia 9, respectiv 13.
In campionatul Valentinos, Pascota junior a fost urmat de austriecii Yosh Haselmayer si Hannes Hofer. Urmatoarea competitie la care va participa Ionel Pascota va fi etapa a doua a Campionatului National al Romaniei pe circuit viteza, programata in perioada 15-16 mai la Brno, in Cehia.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro