Timisoara

Pedalarea de Primavara 2017

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2946

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pedalarea de Primăvară – 9 aprilie 2017

Echipa “Verde pentru Biciclete” are plăcerea de a vă invita la duminică, 9 aprilie 2017, la Pedalarea de Primăvară.
Tema Pedalării de Primăvară este ”Rescriem Povestea”. Fiecare dintre noi are cel puțin o poveste interesantă de spus legată de mersul pe bicicletă. De-abia așteptăm să aflăm povestea miilor de bicicliști de la prima pedalare din an!
Programul avut în vedere este următorul:
Întâlnirea bicicliștilor va avea loc începând cu ora 10:00, pe platforma Timco (Str. Circumvalațiunii). Cei care nu au încă un număr de bicicletă, vor primi unul în mod gratuit. Partenerii sportivi SmartFit Studio vor realiza un spectacol antrenant pentru bicicliști. Colaboratorii de la Fabulous Baskets vă vor încânta cu noi modele minunate pentru coșuri de biciclete.
De la ora 11:00, vom porni pe următorul traseu: Casa Verde pentru Biciclete (platforma Timco) - Calea Circumvalațiunii – Strada Gh. Lazăr – Bulevardul Cetății – Strada Miresei – Calea Aradului – Strada Alexandru Ioan Cuza – Mărășești – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu - Piața Badea Cârțan - Splaiul Protopop Melețe Drăghici - Splai Andrei Mocioni – Bulevardul Revoluției din 1989 - Pod Decebal - Splaiul Nistrului - Bulevardul Corneliu Coposu - Pasaj - Bulevardul V. Pârvan - Plaiul Tudor Vladimirescu – Bulevardul 16 Decembrie 1989 - Bulevardul Regele Ferdinand – Bulevardul Republicii - Str Sf. Ioan - Str. Vlad Delamarina - Piața Libertății.
Membrii organizației European Medical Students’ Association –Timișoara ne vor însoți pe traseu și se alătură voluntarilor Verde pentru Biciclete în asigurarea siguranței în trafic, pregătiți în orice moment să intervină în caz de accidentare.
La final, îi invităm pe micii participanți să ni se alăture pentru un spectacol antrenant susținut de Magic Oz. Tinerii și adulții vor asista la demonstrații de scrimă susținute de Asociația Club Sportiv Floreta Timișoara.

Vor fi oferite numeroase premii la Pedalarea de Primăvară:
1. Arsenal Park va oferi 5 premii care constau în câte o noapte de cazare pentru două persoane și acces dublu de o zi la AquaPark Arsenal
2. SmartFit Studio va oferi 15 abonamente de o lună de full fitness, valabile până în luna mai inclusiv.

Sponsori și partneri:
BCR – BCR își propune prin proiectele sale de implicare în comunitate să fie parte integrantă a societăţii,având în echipă cetăţeni responsabili, cu principii solide şi având ca scop intermedierea şi susţinerea dezvoltării valorii în comunităţile din care face parte. BCR urmăreşte să fie un model, o sursă de inspiraţie şi un catalizator pentru toţi stakeholderii săi din acest punct de vedere. Pe lângă iniţierea sau sprijinirea unor programe de responsabilitate socială cu impact, obiectivul BCR este ca fiecare angajat să devină un ambasador al implicării în comunitate. De asemenea, BCR este un actor important al dezvoltării economice, prin sprijinirea proactivă a membrilor comunităţii de afaceri. Direcţiile strategice ale BCR în ceea ce priveşte implicarea în comunitate sunt următoarele:

  • Susţinerea şi promovarea liderilor şi a modelelor, participând la crearea unui cadru pozitiv şi inspiraţional dezvoltării României.
  • Educaţie pentru dezvoltarea competenţelor practice, având parteneriate strategice cu cele mai mari universităţi din ţară cu scopul principal de a crea proiecte care să ajute la dezvoltarea abilităţilor practice ale studenților pentru o mai uşoară integrare în piaţa muncii.
  • Leadership-ul civic, prin dezvoltarea unor proiecte care vin în sprijinul a sute de ONG-uri anual,precum și prin încurajarea angajaţilor săi pentru a fi cetăţeni responsabili, integrând banca în ţesătura comunităţii.

Arsenal Park – complex turistic cu specific militar, un resort unic în sud-estul Europei. Hotel&Adventure Park, Arsenal Park propune o serie de activități în aer liber dedicate teambuildingurilor și vacanțelor cu familia sau cu prietenii. Cele mai recente proiecte dezvoltate sunt Aventura Park Arsenal (trasee de cățărare, cea mai lungă tiroliană din țară, PowerFan Jumps), SkatePark, Patinoar, Manej, AquaPark Arsenal.Arsenal Park este cel mai mare parc tematic din România.

Parteneri: KISS FM, SmartFit Studio, European Medical Students’ Association –Timișoara, Asociația Club Sportiv Floreta Timișoara, Fabulous Baskets.
Pedalarea de Primăvară dă startul evenimentelor marca “Verde pentru Biciclete” desfășurate în sezonul cald. Pedalăm împreună pentru un stil de viață mai sănătos, pentru egalitate în trafic și pentru un oraș mai puțin poluat.
Verde pentru Biciclete” este o mişcare pentru pedalare, susţinută de Fundaţia Bega.