Timisoara

Pentru Voi la Romanian Open Karate

Detalii

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 4 ani si 3 saptamani
Vizualizari
996

Voteaza & Distribuie

Descriere

„Pentru Voi” la ROMANIAN OPEN KARATE INTERNATIONAL TOURNAMENT
Sâmbătă, 04 octombrie 2014, începând cu ora 14:00, echipa de Karate a Fundaţiei „Pentru Voi” va participa la turneul internaţional ROMANIAN OPEN KARATE, organizat la baza sportivă a Clubului Universitar „Politehnica” Timişoara. Evenimentul se află la prima sa ediţie, iar la acesta vor participa cluburi de Karate din întreaga ţară şi arbitri din România, Moldova şi Serbia.
Geanina Gendelon, Ghizela Ghereben, Maria Martinec şi Adrian Gabrian, sunt patru din cei 200 de adulţi cu dizabilităţi intelectuale care beneficiază de serviciile sociale oferite de Fundaţia „Pentru Voi” şi care sâmbătă vor participa la un concurs de demonstraţii de Karate. Echipa „Pentru Voi” s-a remarcat anul acesta la Cupa României la Karate, organizată 21 iunie la Râmnicul Vâlcea, unde au fost admiraţi pentru perseverenţa lor şi aplaudaţi îndelung pentru demonstraţia prezentată.
De pregătirea celor patru karatişti se ocupă voluntar Senseiu Florin Boca, care săptămânal face antrenamente de karate cu toţi beneficiarii centrelor de zi “Pentru Voi” şi care declară că Ghizi, Geani, Maria şi Gabrian fac pregătire ca nivel de dificultate pentru centura portocalie.
“Invităm şi noi sâmbătă timişorenii pasionaţi de sport la Romanian Open karate şi ne bucuram că echipa noastră va participa la această competiţie. Sincere mulţumiri lui Florin Boca, voluntarul care aduce bucurie în fiecare săptămână beneficiarilor noştri şi îi ajută să-şi descopere noi talente, să-şi dezvolte abilităţile şi puterea de concentrare şi să se simtă bine împreuna" a declarat Laila Onu, director executiv al Fundaţiei “Pentru Voi”.