Timisoara

Perfecţionare la CCIAT


Prabusirea imperiului Izometal – Confort, de la Timisoara – ‘insolventa anului’ 2012. Vezi ce spune omul de afaceri Georgica Cornu!

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 6 ani si 9 luni
Apartine de
TVT 89
Vizualizari
33

Voteaza & Distribuie

Descriere30 de angajaţi din 13 Camere de Comerţ din ţară sunt prezenţi zilele acestea la Timişoara. Participă la ultima serie de schimburi de experienţă şi bune practici, organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş. Proiectul îşi propune să omogenizeze sistemul cameral din România, atât din punct de vedere al tehnologiei folosite, cât şi ca formare profesională a angajaţilor.

Schimburi de experienţă şi bune practici, dar şi adaptarea angajaţilor Camerelor de Comerţ din întreaga ţară la cerinţele mediului de afaceri în contextul economiei actuale. Sunt principalele obiective ale proiectului „Schemă inovativă de adaptabilitate şi specializare SIAS”, care îşi propune să omogenizeze sistemul cameral românesc.

„Este important pentru noi să aducem în acelaşi loc angajaţi ai camerelor mai mici sau mai mari din ţară. Ei pot în acest cadru să schimbe impresii, să vadă cum lucrează fiecare şi în acest fel să se perfecţioneze.” Emil Mateescu – expert cameral al CCIAT

Cei 30 de participanţi la ultima sesiune a proiectului au absolvit cursurile de consultant cameral. Iar cu toţii au aflat cum pot să se organizeze şi să îşi gestioneze mai bine activitatea şi au avut şansa să afle care sunt platformele folosite de colegii din ţară şi să se alinieze la cerinţele pieţei.

„Este foarte important să participăm la astfel de întâlniri, pentru că avem posibilitatea să ne întâlnim cu colegii din mai multe Camere, să schimbăm impresii şi să învăţăm unii de la alţii.” Florentin Ţuş– reprezentantul Camerei de Comerţ şi Industrie din Maramureş

Proiectul este o premieră pentru sistemul cameral din România. Iar pe lângă adaptarea angajaţilor la cerinţele mediului economic îşi propune şi alinierea sistemului cameral şi a serviciilor oferite firmelor la standade de calitate europene.

Bianca DichisTaguri:


Sursa informatii: tvt89.bridgeman.ro