Timisoara

PhotoReading - curs de citire si invatare accelerata

PhotoReading - curs de citire si invatare accelerata - prima data la Timisoara

Detalii curs

Pret
1.600 LEI
Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
1795

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Metoda Photoreading este un sistem de citire și învățare accelerată care implică întreaga minte (Whole Mind System). În mod obișnuit, folosim doar o mică parte a creierului nostru pentru a absorbi și procesa informații. Închipuie-ți cum ar fi să folosești creierul în întregime, să-l transformi într-un burete de informații!
Whole Mind System are 5 pași ușor de realizat de către oricine. Pașii sunt: Pregătirea pentru fotocitire, Pre-vizualizarea materialului (cărții), Fotocitirea propriu-zisă, Post-vizualizarea și Activarea informațiilor. De-a lungul întregului proces, simți că te relaxezi și te umpli de energie.

Această metodă specială de a parcurge și a absorbi informația a fost dezvoltată în Statele Unite.
Beneficiile aplicării metodei se fac simțite imediat: te relaxezi, înveți cu ușurință, citești mai repede și mai mult, câștigi timp și obții rezultate mai bune în carieră. Metoda funcționează pentru oricine, la orice vârstă. Resursele sunt deja disponibile în mintea fiecăruia dintre noi - trebuie doar să înveți să le activezi.

Omul care și-a dedicat întreaga activitate dezvoltării și promovării metodei Photoreading este Paul Scheele, expert în neur expert în neuro-lingvistică, învățare rapidă și procesare preconștientă de informații. Scheele a studiat cum funcționează creierul uman și a stabilit care este starea neuronală cea mai favorabilă învățării - stocării și procesării de informații.

Cursul de PhotoReading este un curs intensiv, durează două zile (sambata si duminica), de la ora 9.00 până la ora 20.00 în prima zi, de la 9.00 la 18.00 în cea de a doua. Pentru a participa la curs e nevoie sa aduci cu tine 5 carti personale, necitite (orice gen de carte, in afara de romane).

In pretul cursului sunt incluse:

- mapa, materiale curs originale LSC (USA), cartea PhotoReading, caietul de lucru PhotoReading, CD PhotoReading Activator, articole, foi pentru harti mentale
- materialele de lucru: foi, pixuri, carioci, creioane
- diploma de absolvire
- 2 mese de pranz (sambata si duminica) la restaurantul din cadrul hotelului
- 3 coffee brakes: cafea, ceai, apa minerala/plata

Data de organizare a cursului de PhotoReading la Timisoara este: 28 - 29 Septembrie 2013. Pentru a vă înscrie la curs, completați online formularul de înscriere pe www.photoreading.ro. Pretul cursului este de 1800 LEI sau 1600 LEI daca te inscrii din timp si 900 LEI daca esti elev sau student.