Timisoara

Piata Plantelor Libere

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 luni si 6 zile
Vizualizari
470

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă ai ajuns pe pagina asta, cu siguranță ai acasă un ghiveci de flori (sau mai multe) de care nu mai ai loc, nu mai ai nevoie sau pe care, pur și simplu, ți-ar face plăcere să-l dăruiești. Piața Plantelor Libere creează cadrul unui eveniment gratuit și necomercial, în care fiecare participant contribuie cu bună dispoziție, plante în ghiveci, sfaturi și povești.
Dacă ești și tu printre iubitorii (mai noi sau mai vechi) de plante, hai să dezvoltăm împreună o nouă comunitate! Te așteptăm la a doua ediție a Pieței Plantelor Libere, duminică 08.10, de la ora 14, în Piața Sinaia (Mocioni).

---
Piața Plantelor Libere este un eveniment public care se adresează oamenilor pasionați de plante care vor să atragă natura mai aproape de ei și celor care cred în capacitatea darului și a relațiilor interumane de a îmbunătăți mediul în care trăim.
Piața Plantelor Libere promovează un model de viață colaborativ, schimbul liber și o economie a darului ca alternativă la sistemul actual al tranzacțiilor. Întâlnirea se bazează pe relațiile dintre oameni, existente sau în formare, și pe încredere reciprocă. Evenimentul continuă seria de inițiative locale Piața Lucrurilor Libere și Piața Semințelor Libere „unde totul e gratuit, necomercial și organizat de participanți înșiși. Fără bani, fără troc, fără schimb ci o zonă temporar autonomă în care se instituie economia cadoului.”