Timisoara

Piese auto online sau piese auto din magazine fizice?

Piese auto online sau piese auto din magazine fizice?

Detalii

Social links
Categorie
Stiri auto - moto
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
412

Voteaza & Distribuie

Descriere

Piese auto online sau piese auto din magazine fizice?

Decizia de a cumpăra piese auto nu este niciodata una usoara. Nimanui nu ii place sa scoata bani din buzunar, cu atat mai mult cu cat cheltuiala este una neprevazute. Din pacate, nu ai ce faci. Daca esti sofer, te vei confrunta cu uzura pieselor auto si cu uzura consumabilelor. Tot ceea ce poti face este sa gasesti un magazin de cea mai buna calitate, care sa aduca piese bune la preturi mici.
Pentru a face asta, trebuie sa alegi intre 2 tipuri de magazine: magazine cu piese auto online sau magazine fizice.

Magazinele fizice

Sunt magazinele clasice, din care majoritatea celor care aveau masini in urma cu 20 de ani cumparau piese auto. Sunt si acum o solutie buna, mai ales pentru cei care nu au o incredere foarte mare in internet. Marele avantaj pe care il ofera este faptul ca poti vedea piesa pe care o cumperi, o poti analiza cu atentie si o poti inlocui instant, daca are o problema. Dezavantajele sunt, insa, destul de mari. In primul rand, intr-un magazin fizic diversitatea de produse este una destul de mica, in al doilea rand, esti destul de solicitat atunci cand faci o astfel de achizitie si in al treilea rand, nu ai toate informatiile de care ai nevoie.

Magazinele de piese auto online

Aparute in Romania in urma cu 10-15 ani, magazinele de piese auto online au cunoscut o crestere serioasa doar in ultima perioada. Faptul ca s-au schimbat generatiile si ca soferii de astazi sunt oameni ce au incredere in internet sau faptul ca majoritatea magazinelor si-au deschis si un shop online, a dus la o adevarata industrie in acest mediu. Avantajele pieselor auto online sunt destul de mari:
  • Pot fi comandate din confortul propriei case, ajungand foarte repede. De multe ori, piesa comandata poate sa ajunga la tine chiar si in aceeasi zi.
  • Sunt, de regula, mai ieftine. Ofertele din online sunt, de multe ori, mult mai bune decat cele pe care le gasesti in magazinele fizice.
  • Ofera mult mai multe informatii. Poti compara diverse produse, poti descoperi cele mai bune oferte si poti afla informatii utile despre producatorul pe care l-ai ales. In felul acesta, ai o garantie mult mai mare asupra achizitiei pe care o faci.