Timisoara

PINET

PINET

Detalii magazin/service IT

Adresa
Timisoara, Aleea Hotinului, nr. 11
Telefon
0763792900
Fax
0225640036
Web
http://pinet.ro/
Categorie
Magazine / service IT
Modificat
acum 6 ani si 11 luni
Vizualizari
1170

Voteaza & Distribuie

Prezentare magazin/service IT

Suntem o echipa cu experienta de peste 10 ani in domeniul IT; am inceput prin a gestiona clienti cu servicii Internet si Telefonie; activitatea s-a extins apoi prin inceperea unor proiecte de Webdesign pentru clienti importanti din zona industriala, vanzari si marketing.

Dorim ca prin acest proiect sa avem colaborari atat cu persoane fizice cat si cu persoane juridice in zona IT, pentru a oferi servicii de buna calitate si totodata cu un timp de raspuns foarte bun. Lucrurile se misca din ce in ce mai repede si depindem tot mai mult de accesul la Internet, iar pentru aceasta PC-ul, Laptopul sau reteaua folosita trebuie sa fie in paramentri normali.

In acelasi timp dorim sa oferim si servicii care tin de securitatea personala sau a bunurilor; sistemele de securitate si monitorizare video sunt o necesitate in zilele noastre. Noi va propunem o abordare flexibila si in scurt timp de la exprimarea necesitatii pentru acest tip de servicii putem sa va oferim solutia potrivita pentru dumneavoastra.
Va multumim ca ati vizitat acest site. Navigare usoara!

Filtre magazin/service IT

Produse: Acces control
Servicii: Consultanta, Mentenanta, Service, Solutii IT
Zone din Timisoara: Bucovina