Timisoara

Pizzeria La Toscana - Pinsa Romana

Pinsa Romana

Detalii restaurant

Adresa
Timisoara, Strada Mihail Kogalniceanu, nr. 8
Telefon
0356947
Web
http://pinsaromana.ro/
Social links
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
1083

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

Unic in Timisaora cu produs Pinsa Romana - vin sa guste "O Nebunie", crocante afara, pufuoasa inauntru, foarte digeribil, facuta cu 3 feluri de faina, soia, orez, greu si mult dragoste...

Pinsa Romana Timisoara Se spune că odată ce ai încercat pinsa, nu te mai întorci niciodată la pizza.

Ce e pinsa? Și de ce e mai bună decât tradiționala pizza?

Ei bine, imaginează-ți gustul unei pizza. Aluatul acela moale și puțin crocant pe exterior. Acum, amplifică-l de vreo 10 ori și obții pinsa.

Această diferență enormă constă în primul rând în aluat. Este mult mai crocant în exterior și mai moale în interior față de o pizza, e mai sănătos și conține mai puțini carbohidrați.

Simplu spus, e ca o pizza (doar că de formă dreptunghiulară sau ovală) mult mai bună la gust, mai sănătoasă și pe care poți să o mănânci fără să-ți faci griji în privința cântarului.

Secretul pinsei constă în aluatul folosit și în tehnicile speciale de dospire și coacere care datează încă de pe vremea Romei Antice.

Acesta este compus din 3 tipuri de făină, apă și un sortiment secret, după care se lasă la dospit între 24 și 48 de ore la o temperatură controlată.

E greu de transmis în cuvinte gustul de neuitat al unei pinse originale, de aceea te așteptăm pentru comenzi la domiciliu, după ce îți alegi pinsa preferată de pe site-ul eucemananc.ro.

Orar restaurant

Luni - Duminica: 11:00 - 23:00

Filtre restaurant

Tip: Pizzerii
Specific: International, Italian
Servicii oferite: Livrare la domiciliu
Localitate: Timisoara
Zone din Timisoara: Gara Mica
Deschis: Sambata, Duminica