Timisoara

Plantam fapte bune in Romania Partener

Detalii eveniment

Web
http://www.plantamfaptebune.ro
Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 zile si 11 ore
Vizualizari
1551

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 16 noiembrie 201910:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Timișorenii sărbătoresc venirea toamnei prin acțiune de împădurire

"În Timiș, revenim la Sînmihaiu Român, pentru ultima oară, cu o acțiune de completare a plantației, cu rol de perdea de protecție forestieră, ce am deschis-o încă din martie 2016. Se vor planta puieți forestieri de frasin, necesari în anumite porțiuni, pentru a crește densitatea și diversitatea plantației ", a menționat Andreia Schneider, coordonator local Timiş.

La Sînmihaiu Român, în judeţul Timiş, în data de 16 noiembrie 2019, ne vor sprijini 200 de voluntari care s-au înscris pentru a planta 1.000 de puieţi forestieri de frasin în tânăra pădure de aproximativ 2 hectare. Mulțumim tuturor voluntarilor și sperăm să țină vremea cu noi.

Suportul tehnic de specialitate va fi asigurat de către reprezentanți ai Facultății de Silvicultură și Horticultură, și ai Facultății de Agricultură, ambele din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara, prezenți la teren.

Echipa organizatorică pune la dispoziţia voluntarilor materialul săditor, mănuși de protecție, unelte, transport, apă/cafea, sandwich-uri, serviciu de prim ajutor, serviciul de fotografie și toalete ecologice.

Partenerii naționali ai “Plantăm fapte bune în România” sunt JYSK, Bergenbier și Dedeman. Alături de ei, susțin financiar inițiativa Coca Cola HBC, Daikin, FAN Courier, Groupe Renault România, Kaufland, SIXT, Skanska și Yusen Logistics.

Partener oficial locali: Survey Sampling - Dynata
Parteneri locali: Rotary Club Timișoara, Rotary Cetate Timișoara, Rotary Club Timișoara Cosmopolitan, Continental Anvelope Timișoara, Litens, Iulius Town, Sfera Timișoarei, Descoperim România.

Parteneri educaționali locali: Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara prin Facultatea de Silvicultură și Horticultură, Facultatea de Agricultură, Universitatea de Vest din Timișoara prin Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, grupul de inițiativă FEAA Verde.

Organizatorii locali sunt: Asociația ECO CLUB Timișoara, Primăria și Consiliul local al comunei Sînmihaiu Român.