Timisoara

Poli bate fara mari emotii la Focsani

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
352

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fara Chikovani si Grigoras, dar cu Timofte in mare forma, victorie importanta pentru alb-violeti „afara”. CH Politehnica Timişoara s-a impus în deplasarea de la CSM Focşani cu 25-22 (14-10) legând două rezultate favorabile în acest an calendaristic. Meciul controlat de alb-violeţi, care s-au desprins uşlor la capăturl primul sfert de oră, dar apoi au realizat avantaje şi mai mari.
Diferenţa maximă a fost de 6 goluri, 24-18 aproape de min 55. Pe final, în inferioritate numerică, trupa bănăţeană a suferit puţin, dar a fost totuşi mai matură şi a încheiat partida fără prea mari emoţii. Nu au evoluat la Politehnica nici de această dată Chikovani şi Grigoraş, ambii din motive medicale. Marcatorii Politehnicii au fost Timofte 12, Halcă 6, Lasica 3, Fenici 3, Ştefan 1.
Pentru formaţia de pe Bega urmează o săptămână de pregătire pe plan local, după care se dispută jocul din runda cu nr 20, contra celor de la HC Vaslui, care în această etapă au învins surprinzător Steaua Bucureşti, cu 25-23. Meciul cu Vaslui va fi, foarte probabil, luni 15 februarie, deoarece va fi televizat.
Ţinând cont de rezultatele înregistrate în acest început de 2016, CH Politehnica are şanse să mai urce în clasament dacă îşi continuă parcursul de rezultate pozitive; la ora actuală, distanţa faţă de poziţia a 4-a este de doar 3 puncte, adică echivalentul unei victorii.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro