Timisoara

PRbeta Talks

Detalii eveniment

Web
http://prbeta.ro/
Social links
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
1539

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 5 octombrie 201719:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Pe 5 octombrie, la Cafe Spinoza, ne întâlnim să punem PR-ul la cale. Locul e mic și intim, perfect pentru întâlniri de acest fel. Înscrieți-vă aici, avem 30 de locuri: https://goo.gl/forms/OdLt6Rp0y0d0o4li2.

În ultimele luni, PR-ul din România suferă grav la capitolul imagine. Ironic pentru o industrie care se ocupă cu clădirea imaginii, nu? Avem îndoieli că această meserie este reprezentată așa cum trebuie în fața clienților și a publicului, iar veștile rele nu se opresc aici.

PR-ul are nevoie de PR, dar are nevoie și de bun simț, etică, curaj și momente în care a decide ce faci pentru clientul tău poate să ajute sau nu la ceea ce vrei să transmiți despre tine, fie că ești agenție, reprezinți o companie sau ai ales să fii freelancer.

Vă invităm la o întâlnire informală în care să povestim despre #ăstaePR vs. #ăstanuePR. Despre etică și recenta excludere a Bell Pottinger din PRCA (cea mai mare asociație a industriei de PR și
comunicare din Europa, cu peste 20.000 de membri din Regatul Unit), despre relațiile dintre noi, clienții noștri și publicul pentru care comunicăm. Avem nevoie de cât mai multe întâlniri, pentru a
schimba idei și pentru a forma o comunitate care într-adevăr lucrează împreună pentru binele tuturor, iar PRbeta Talks va încerca să suplinească această nevoie.