Timisoara

Pregatiri pe semicerc! Un transfer important pentru alb-violeti

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
277

Voteaza & Distribuie

Descriere

Echipa de handbal masculin SCM Politehnica îl aduce în această vară la Timișoara pe interul dreapta Marko Simovic, de la vicecampioana CSM București. Simovic s-a născut la Cetinje (Muntenegru), are 29 de ani, 1m93cm și 91kg și a îmbrăcat și tricoul naționalei țării sale. Cele mai bune rezultate ale carierei le-a obținut la Vardar Skopje, cu care a cucerit trei titluri de campion al Macedoniei și patru Cupe. Un alt rezultat remarcabil e câștigarea competiției regionale SEHA League tot în culorile lui Vardar.
Transferul lui Simovic este primul din acest inter-sezon la Politehnica. Conducătorii alb-violeților promit și alte noutăți în viitorul apropiat. "Foarte probabil, până vineri vom avea un lot conturat. Din păcate, jucători români de valoare nu mai sunt pe piață și de aceea ne îndreptăm atenția spre jucători din străinătate" a precizat managerul sportiv Dan Dumitru.
Această primă jumătate a lunii iulie a rezolvat și chestiunea de viitor a jucătorilor care au rămas la echipa medaliată cu bronz în Liga Națională. Pe lângă căpitanul Cristian Fenici, s-au înțeles cu formația bănățeană pentru continuarea activității portarii Zlatko Daskaloski și Răzvan Vâlceanu, jucătorii Andrei Păiuș, Claudiu Șimicu, Arthur Wokan, Denis Neamțu, Levente Szentpeteri, Marko Lasica, Robert Furak, Marko Pejovic, Andrei Santeiu și Leonard Ștefan. Staff-ul tehnic îi are în componență pe tehnicienii Pero Milosevic antrenor principal și Atilla Horvath antrenor secund, iar cel medical e condus de doctorul Cătălin Miu.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro