Timisoara

Prestanza

Prestanza - spalatorie ecologica de haine

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Aristide Demetriade, nr. 1
Telefon
0720517825, 0770632217
Social links
Categorie
Spalatorie haine
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Apartine de
Iulius Mall Timisoara
Vizualizari
2329

Voteaza & Distribuie

Descriere

PRESTANZA – SPĂLĂTORIE ECOLOGICĂ DE HAINE ÎN IULIUS MALL

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi, activi şi cu preocupări multiple, în IULIUS MALL Timișoara s-a deschis Prestanza, spălătorie ecologică de haine. Prestanza este situată pe culoarul hipermarketului Auchan şi oferă atât servicii de spălare standard, cât şi spălare şi curățare ecologică.

Cu ocazia inaugurării, Prestanza oferă tuturor clienților beneficiile campaniei 3 + 1 GRATIS, pentru toate serviciile de spălătorie. Mai mult, clienții ce vor deveni fideli se vor bucura de programe speciale și de promoții exclusive.

Tipurile de haine spălate și curățate la Prestanza sunt foarte diverse: de la hăinuțele copiilor preșcolari, piese business, articole din piele sau blană, până la haine de eveniment şi rochii de mireasă. În plus, Prestanza propune un serviciu nou: spălarea individuală. Mai precis, cei care vor accesa acest serviciu, vor primi garanţia că hainele lor vor fi spălate individual, în cadrul unui ciclu de curăţare separat, fără a fi amestecate cu cele ale altor clienți. Alt serviciu special oferit este cel de spălare rapidă, cu livrare în trei ore.

Spălarea ecologică se realizează prin intermediul sistemului Lagoon de la Electrolux Suedia. În calitate de lider european în domeniu, sistemul asigură cel mai înalt nivel de performanță și calitate în spălarea cu programe și detergenți ecologici. Rezultatul se traduce prin haine tratate cu elemente naturale, mai sănătoase, mai puțin alergene, cu arome mai discrete, dar și cu dobândirea de către client a unui sentiment benefic, pozitiv, de protecție a naturii și a mediului înconjurător.

Orar

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Filtre

Zone din Timisoara: Tipografilor
Program extra: Sambata, Duminica