Timisoara

Prima clădire de birouri din complexul Openville a fost dată în folosință

Prima clădire de birouri din complexul Openville a fost dată în folosință

Detalii

Social links
Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
426

Voteaza & Distribuie

Descriere

Proiectul Openville, din apropierea Iulius Mall Timişoara prinde contur, săptămâna trecută fiind inaugurată prima clădire de birouri din cadrul proiectului: UBC 2 (United Business Center 2).

UBC 2, din cadrul Openville, are spații de birouri de clasă A şi este o construcție înaltă, care iese în evidență în zonă, având parter și 11 etaje şi în total o suprafață de birouri de 18.000 mp. Toate spațiile de birouri au fost deja rezervate de chiriaşi mari, precum companiile Ness Software Engineering Services, Autoliv România, ACI Worldwide, PwC România, Bitdefender care se vor muta în această perioadă.

Clădirea de birouri UBC 2 este de calitate superioară și este o bună alegere pentru chiriaşi, conform recomandărilor realizate de compania de consultanță imobiliară ESOP.

În afară de birourile de calitate, angajații firmelor care vor ocupa această clădire şi viitoarele spații de birouri ce se vor construi în cadrul proiectului Openville mai beneficiază de discounturi de până la 25% la peste 80 de magazine din cadrul Iulius Mall, aflat în apropiere, printr-un card de fidelitate pus la dispoziție de proprietarul clădirilor de birouri, care deține şi mall-ul.

Dacă doriți să închiriați un spațiu de birouri în Timisoara, în cadrul Openville, cu aceleaşi facilități, în viitoarele clădiri de birouri care se construiesc alături de UBC 2, aflaţi detalii comerciale pe site-ul ESOP.

http://www.esop.ro/