Timisoara

Primul magazin de decoratiuni interioare Nobila Casa la Iulius Mall

Detalii

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
3163

Voteaza & Distribuie

Descriere

PRIMUL MAGAZIN DE DECORAȚIUNI INTERIOARE NOBILA CASA DIN TIMIȘOARA S-A DESCHIS LA IULIUS MALL

Aşa cum şi-a obişnuit deja clienţii, IULIUS MALL Timişoara îşi completează constant portofoliul de branduri pentru a le oferi servicii premium şi o experienţă de shopping completă. De curând, în IULIUS MALL, la demisol s-a deschis magazinul Nobila Casa, universul decorațiunilor interioare şi al accesoriilor aparte.

Cu 10 magazine deschise în ţară, Nobila Casa şi-a început actvitatea la Cluj-Napoca, unde, în scurt timp, a devenit magazinul preferat de cadouri și decorațiuni interioare al clujenilor. Nobila Casa oferă o gamă diversificată de produse pentru aranjarea mesei, bucătărie, living, wellness, precum şi textile decorative, perdele și alte accesorii.

Preocupat de a oferi articole de calitate la un preț avantajos, magazinul comercializează 11 branduri proprii. Sortimentația bogată cuprinde și o vastă gamă de perdele și decoruri. Astfel, Nobila Casa este primul lanț de magazine specializat pe decorațiuni interioare și cadouri, care oferă colecții noi de perdele și draperii, în fiecare sezon.

Printre serviciile complementare oferite se numără: coasere și tivire gratuite la achiziționarea perdelelor, consultanță și măsurători la domiciliu, dar si „Lista de Mariaj” - mirii putând să îşi aleagă produsele care vor să fie cadourile lor perfecte.

Clienții vor găsi, în fiecare sezon, noutăți din fiecare grup de produse, destinate bucătăriei, dormitorului sau băii.

Nobila Casa te ajută să dăruiești cadoul cel mai potrivit pentru orice ocazie sau să redecorezi locuița ta în stil clasic, modern sau trendy.

Filtre

Data crearii: Luna trecuta