Timisoara

Primul McCafe din Timisoara este inaugurat la McDonald’s Stadion

Primul McCafe din Timisoara este inaugurat la McDonald’s Stadion

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
2186

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Primul McCafé din Timișoara este inaugurat la McDonald’s Stadion

Din dorința de a le oferi consumatorilor din Timișoara un loc ideal pentru a se bucura de plăcerea unei conversații amicale sau de succesul unei întâlniri profesionale, McDonald’s România inaugurează, în incinta restaurantului McDonald’s Stadion, prima cafenea McCafé din oraș. Aici, spațiul primitor, îi îndeamnă pe consumatori să uite de griji, să se bucure de o discuție plăcută și să savureze numeroase combinații de cafea și deserturi delicioase.

Noul McCafé amenajat în Timișoara este cel de-al nouălea din România.

„Urmând un concept modern și respectând standardele înalte de operare ale companiei, cafenelele McCafé completează perfect restaurantele McDonald’s, oferindu-le o notă de unicitate în rândul celorlalte restaurante cu servire rapidă din România.

De altfel, atât prin inițiativele de extindere la nivel local ale lanțului de cafenele McCafé, cât și prin alte proiecte centrate pe dezvoltare, continuăm să reconfirmăm faptul că McDonald’s este o companie condusă constant de dorința de a evolua și de a le oferi consumatorilor experiențe inedite.”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

Adaptate ca funcţionalitate şi design consumatorului modern, cafenelele McCafé sunt concepute ca un spațiu cald, elegant, potrivit pentru orice moment al zilei, în care cafeaua este servită în cești de porțelan, iar deserturile sunt un adevărat răsfăț.

Lansarea lanțului de cafenele McCafé în România a avut loc în decembrie 2010 – odată cu deschiderea primului McCafé din țară, în cadrul restaurantului McDonald’s din magazinul Unirea, București.


McDonald’s în Timișoara

În prezent, în Timișoara, compania deține două restaurante: McDonald’s Orizont și McDonald’s Stadion, cel din urmă dispune atât de un drive-thru cât și de o zonă special amenajată pentru organizarea de petreceri aniversare pentru copii.

De asemenea, în Timișoara, McDonald’s a venit în sprijinul părinților și copiiilor prin construirea, în apropierea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”, a celei de-a doua Case Ronald McDonald din România. Aici, încă din anul 2008 – anul inaugurării Casei Ronald McDonald din Timișoara – peste 2.200 de familii au beneficiat de grijă și susținere în momentele grele.

Mai mult, în 2012, întrucât la Spitalul de copii „Louis Țurcanu” din Timişoara secţia de hematologie se află la ultimul nivel şi este dificil pentru copiii bolnavi să urce singuri etajele care îi despart de saloanele unde primesc îngrijiri, Fundaţia Ronald McDonald a donat fondurile necesare pentru instalarea unui lift modern în această aripă a spitalului.


Despre McDonald’s România

McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 65 de restaurante în 21 de oraşe – 31 de restaurante în Bucureşti şi 34 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 clienţi.