Timisoara

Program si reguli de acces la concertul Celelalte Cuvinte – Trup si Suflet, de la Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
843

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Program şi reguli de acces la concertul Celelalte Cuvinte – Trup şi Suflet, de la Timişoara
Au rămas doar câteva zile pâna la concertul acustic Celelalte Cuvinte “Trup şi Suflet”, ce va avea loc în data de 28 februarie, la Casa Studenţilor din Timişoara.

Accesul în incinta sălii de spectacol se va face începând cu orele 19.00, evenimentul urmând să înceapă la orele 20.00. Celelalte Cuvinte au pregătit un concert special, cu o durată de peste două ore.

Accesul la concert se va face pe baza biletului valid. Biletul asigură accesul unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se face accesul trebuie păstrat pe toata durata concertului.

Biletele se găsesc online pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro. Acestea pot fi cumpărate şi de la casieria Teatrului Naţional din Timişoara, din orice librărie Cărtureşti sau Humanitas şi din magazinele Domo, Orange şi Vodafone.

Biletele se vor putea cumpăra şi în ziua spectacolului, de la Casa Studenţilor. Preţul unui bilet este de 40 de lei şi asigură accesul general în sală (fără locuri desemnate).

Preţul biletului va rămâne neschimbat în ziua concertului.

Întreaga trupă este nerăbdatoare şi emoţionată de revederea cu fanii din Timişoara, cu atât mai mult cu cât primul concert Celelalte Cuvinte susţinut în urmă cu peste 32 de ani la Casa de Cultura a Studenţilor este considerat actul oficial de naştere al trupei.

Piese ca „Scrisori iubite”, „Cina dragonului”, „Între vise”, „Stem”, „Stele”, „Cel din răsărit”, „Despărțire”, „Comoara”, „Dacă vrei” sau „Iarbă prin păr” vor fi răstălmăcite de cei patru muzicieni legendari în varianta acustică, fiind cântate așa cum n-au mai fost auzite niciodată de către publicul timişoarean.

Călin Pop (chitară, voce principală), Marcel Breazu (chitară bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) și Ovidiu Roșu (inginer de sunet) invită fanii și iubitorii muzicii rock din Timişoara la un concert unic: Celelalte Cuvinte - „Trup și Suflet” - un spectacol dedicat măreției muzicii.

Partener: Casa de Cultură a Studenților din Timișoara

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/493924947384821/

www.facebook.com/celelaltecuvinte