Timisoara

Proiect de viitor pentru CS Informatica, reprezentanta Timisoarei in prima liga de futsal

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
383

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Reactivata dupa cativa ani buni, CS Informatica va evolua in prima liga de futsal, Trupa banateana a fost acceptata de forul decizional si se anunta o forta pentru anii ce urmeaza. Bugetul pentru sezonul care incepe de la finele saptamanii viitoare este de 400.000 de lei, o buna parte din acesti bani insemnand investitii private.
„Am decis să facem o echipă care să lupte la primele trei locuri. Muncim foarte mult pentru a forma un grup, pentru a forma relații de joc. Sperăm să aducem publicul la sală pentru a face un show cât mai plăcut pentru timișoreni”, a spus Robert Lupu, antrenor-jucător Informatica, un sportiv cu uin bogat CV.
Informatica Timișoara a realizat o serie de transferuri spectaculoase în această vară. Pe langa internationali romani ca Robert Matei, Vlad Iancu și antrenorul-jucător Robert Lupu, au venit internationali din fosta iugoslavie, dar si un brazilian, Thiago Marquez Alcantara.
Obiectivele Informaticii pe termen lung sunt suprematia in prima liga, dar si dezvoltarea futsalului, fiind puse pe roate deja cateva proiecte frumoase ca de exemplu o scoala de futsal, dar si promovarea acestui sport in scoli si licee.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro