Timisoara

Protejam plantele cu FUNGICIDE de la ,,Fermierul”

Protejam plantele cu FUNGICIDE de la ,,Fermierul”

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
433

Voteaza & Distribuie

Descriere

Asemeni oamenilor, plantele pot capata diferite boli din cauza conditiilor de mediu din campul agricol sau cel al gradinaritului.
Din cauza diferitelor conditii meteorologice din ultimii ani, ce variaza in directii extreme (de la foarte cald la foarte frig si vice versa), creste posibilitatea de infectare a plantelor si, de aceea, sunt numeroase tipuri de interventii printre care cea cu fungicide distribuite de firma ,,Fermierul”. Doar astfel veti putea combate simptomele de infectare ale recoltei sau plantelor dumneavoastra si un spectru variat de boli cum sunt septorioza, rugina, fainarea, fuzarioza etc.

Aceste fungicide sunt un grup de substante chimice utilizate pentru combaterea bolilor plantelor ce inhiba complet sau partial dezvoltarea agentilor patogeni. Sunt utilizate pe scara larga in agricultura ca o modalitate eficienta de protejare a recoltei.
Reducerea impactului bolilor este esentiala! In caz contrar agricultorii obtin o scadere substantiala a productivitatii, a calitatii si prin urmare a profitului, cu efecte dezastruoase pe termen lung.

Importanta tipurilor de fungicide utilizate in prezent
Majoritatea tipurilor de fungicide utilizate in prezent au fost sintetizate abia in secolul XX. Prin intermediul monocomponentelor moderne si preparate combinate este posibil sa obtineti rezultate semnificative pentru protejarea plantelor impotriva bolilor.
Din punct de vedere practic unul si acelasi fungicid prezinta proprietati diferite pentru diverse culture si impotriva mai multor agenti patogeni.
In conformitate cu numeroase caracteristici ale acestor fungicide le putem departaja astfel:
 • - Dezinfectante de seminte –reduc semnificativ multitudinea de prelucrare a plantelor vegetative. In acest mod, cea mai buna optiune consta intr-o combinatie de preparate cu spectru larg de actiune;
 • - Preparate pentru tratamentul culturilor in timpul perioadei de vegetatie – aceste produse sunt folosite in faza ceamai vulnerabila a agentilor patogeni din timpul dezvoltarii plantelor;
 • - Preparate pentru protejarea plantelor perene in perioada de repaos vegetativ – acest grup este utilizat pentru a elimina agentii patogeni in timpul iernii de pe partile supraterane ale plantei;
 • - Mijloace pentu dezinfectarea solului din sere – fungicide ce sunt folosite pentru a proteja plantele si rasadurile acestora. Au o volatilitate foarte buna si se gasesc sub forma de vapori sau gaze.
Exista fungicide sistemice si de contact ce sunt utilizate in diferite moduri pentru:
 • - Tratamentul semintelor – prin incrustare uscata sau umeda, incapsulare sau procedeu de acoperire;
 • - Introducere in sol – actioneaza foarte binein lupta cu agentii patogeni din sol. Au o selectivitate scazuta si datorita acestui fapt, impreuna cu bacteriile si ciupercile, sunt distruse si larvele insectelor daunatoare;
 • - Pulverizare – aceasta metoda poate fi efectuata in mod recurent, in raport cu dezvoltarea plantelor vegetative.
Pesticide Az.ro ofera o gama variata de peste 130 de produse pentru combaterea bolilor la plante. Unul dintre cele mai raspandite fungicide este Ridomil Gold, realizat de SYNGENTA. Toate produsele sunt adaptate conditiilor climatice din Romania si contribuie la obtinerea unor productii ridicate de mare calitate.
,,Fermierul” pune la dispozitia clientilor din Romania produse de cea mai buna calitatepentru culturi si recolte cu scopul de a obtine rezultate corespunzatoare domeniului agricol.Produsele pot fi livrate in decurs de 3-6 zile lucratoare dupa plasarea comenzii pe site-ul magazinului onlinePesticide-az.rosau prin apel telefonic la unul dintre numerele 0250772566, 0726214441 sau http://pesticide-az.ro/

Autor

 • Agentia Fortin
 • 0Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web, cu experienta semnificativa in PHP, HTML, CSS, Jquery, integrare CMS, integrare aplicatii si revizuire cod.
 • 0726538389