Timisoara

Punct final la Internationalele Romaniei de badminton

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
331

Voteaza & Distribuie

Descriere

Competiţie de tradiţie reuşită. Campionatele Internaționale de badminton ale României, găzduite de Sala Sporturilor ”Constantin Jude” din Timișoara, s-au încheiat duminică, zi în care au fost programate finalele celor cinci probe, competiţia începând de joi cu calificările. 4 din cele 5 finale au revenit sportivilor din Europa.
În finala masculină de simplu, malayezianul Misbun Ramdan Mohmed Misbun, principalul favorit, l-a învins pe polonezul Adrian Dziolko cu 15-21, 21-18, 21-16.
La simplu feminin, unguroaica Laura Sarosi (cap de serie nr.8) a fost învinsă în finală de franțuzoaica Delphine Lansac, cu 22-20, 21-14.
Finala probei masculine de dublu a revenit croaților Zvonimir Durkinjak/Zvonimir Hoelbling, victorioși cu 21-12, 21-13 în fața francezilor Bastian Kersaudy/Gaetan Mittelheisser (N. 4).
Finala probei feminine de dublu a fost o ”afacere” germană, perechea Barbara Bellenberg/Ramona Hacks învingând cu 21-15, 21-13 cuplul Kira Kattenbeck/Franziska Volkmann (N. 2).
La dublu mixt, scoțienii Martin Campbell/Jillie Cooper au dispus în finală de francezii Bastian Kersaudy/Teshana Vignes Waran (N. 3), cu 21-14, 21-15.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro