Timisoara

Puterea unei Mame

Puterea unei Mame

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
1741

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Puterea unei Mame

Va invitam la evenimentul special creat pentru mamele care n-au renunat la copii lor si si i-au crescut singure, fara ajutor din partea sotului sau al parintilor!
A fi mama singura inseamna a fi in acelasi timp capul, dar si gatul familiei, un stalp si un exemplu, puternica, responsabila, ocrotitoare dar si sensibila.
Mama si tata in acelas timp, toate acestea fac dintr-o mama o SUPER MAMA.
Pe orice femeie o sperie gandul de a fi mama singura. Poate pentru ca toate femeile lumii isi imagineaza momentul in care vor deveni mame ca pe o clipa festiva, careia barbatul iubit ii va intelege si ii va pretui maretia.
Insa nu se intampla intotdeauna asa.
Cu ocazia saptamanii femeii, organizam un eveniment caritabil pentru a ajuta mamele singure.
Evenimentul consta discursuri motivationale de doua ore jumatate, in care vor vorbi patru speakeri si un moderator despre urmatoarele teme:
- Simona Jianu - "Puterea de a alege!"
- Cristina Miculete - "Puterea Iubirii"
- Pelivan Doru - "De ce ne "omoara" practica!?"
- Iva Berghmann - " Cei 7 pasi pentru a fi de neoprit"
Moderatorul este Dinu Gherman, partener John Maxwell Team Romania.
Inscrierile, gratuite, se fac aici -> https://docs.google.com/a/happy4ever.ro/forms/d/1P2FtohcdPFGlXNw7J7iU72ofbm5hU3BxtrBoUTU4t4Y/viewform

De ce sa vii eveniment?
Vei participa la o serie de discursuri motivationale, de unde vei afla informatii despre ""Puterea Exemplului!!!
Ai ocazia sa ajuti 10 familii monoparentale si o fundatie care se ocupa in mod special de consilierea femeilor cu sarcini nedorite, prin a le incuraja sa nu renunte la cresterea unui copil dupa ce l-au conceput – “Fundatia Estera”
Ai posibilitatea sa faci networking nelimitat.
Care este “contributia” ta?
Intrarea consta intr-o atentie pentru familile monoparentale, pe care vrem sa le ajutam (alimente, detergenti, sapun, produse de igiena noi, pampers-uri, etc). Orice crezi tu ca ar fi necesar pentru o femeie care-si creste singura copii

Bonus:
In perioada evenimentului se va desfasura:
- Un targ de produse si servicii, care se va desfasura intre orele 17.30 – 21.00. Fiecare partener va oferi reduceri cumparatorilor si va dona o parte din castigul lor acestor mame!
- O Tombola cu multe surprize – un bilet = 10 lei
- O licitatie
- Un mini show de zumba, organizat de Raluca Andreea Petrea

Parteneri prezenti: Salina din Oras, Neve, AR Concept Studio Timisoara Berghmann Coaching & Training, PeMirArt, Senneville, Say YES by Adriana Ferariu, Happy 4 Ever, Printtech, Pelivan Doru Consulting.
Organizator principal: Clubul European de Educatie si Cultura Timisoara

Unde si cand se desfasoara evenimentul?
Se desfasoara in data de 7 Martie 2013, incepand cu ora 18.30 pana la 20.30, la Sala Adam Muller Guttenbrunn, din Piata 700.

Inscrierile, gratuite, se fac aici -> https://docs.google.com/a/happy4ever.ro/forms/d/1P2FtohcdPFGlXNw7J7iU72ofbm5hU3BxtrBoUTU4t4Y/viewform

„Daruind vei dobandi” – Nicolae Steinhardt

Te asteptam la eveniment !