Timisoara

Rămâne în top


Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Apartine de
TVT 89
Vizualizari
3

Voteaza & Distribuie

DescriereSorin Trăistaru se îndreaptă cu paşi repezi spre un nou titlu naţional la supermoto. Pilotul arădean a dominat autoritar şi etapa a doua a întrecerii interne, ale cărei manşe secunde s-a desfăşurat pe timp de noapte.

Sorin „Ariciu” Trăistaru s-a impus clar şi în etapa a doua din cadrul Campionatului Naţional de supermoto, desfăşurată la Bucureşti. Pilotul arădean a câştigat ambele manşe, cea de-a doua consumată în nocturnă. Trăistaru a fost urmat în etapa din capitală de Mircea Doncean de la Ionel Pascotă Racing Timişoara şi de Bogdan Perţe, de la Lupo Racing Timişoara. Aradul a mai repurtat un succes şi la amatori, unde s-a impus Cristian Dragoş de la Las Vegas Racing Team.

„Am reuşit să câştig fără probleme ambele manşe. Am fost nevoit să schimb setările la motor şi gumele, pentru că a doua manşă a fost noaptea,dar totul a fost ok. Am luat avans din start şi am terminat cele două curse cu timpi foarte buni. Mă bucur că mă menţin lider detaşat în clasamentul general” Sorin Trăistaru, pilot supermoto

Următoarea etapă naţională de supermoto va avea loc peste două săptămâni, la Târgu Secuiesc. În august vor mai avea loc şi două runde din cadrul campionatului sud-est european, programate în Slovenia şi Turcia.

Sorin HautTaguri:


Sursa informatii: tvt89.bridgeman.ro