Timisoara

"Ramai a mea" la Studio 66!

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 ani si 5 luni
Vizualizari
897

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Când hip-hop-ul se întâlnește cu dragostea, ies scântei la STUDIO 66. George Hora a produs o nouă piesă fierbinte ca vara lui 2015, în studioul său din Timișoara. Noul release se numește Rămâi a mea și este un feature alături Robert Asproniu aka Aspy. Combinația îmbină beat-ul cu accente trap și sentimentele tari, pe un track supraîncârcat emoțional.

Deși Aspy nu aparține casei de producție Studio 66, artistul vine cu un flow fresh și cu o tehnică aparte de a interpreta versurile. Input-ul vocal al lui George Hora aduce acel plus de melodicitate necesară unui asemea stil de sound. Băieții au creat, așadar, o altă bucată muzicală care să ducă mai sus reputația Studio 66.

Invitația a venit din partea lui George Hora(membru STUDIO 66). Inițial, Aspy a tras vocea pe negativul Nu uita cine suntem, însă băieții și-au dat repede seama că alta le era menirea. Atunci au decis să încerce ceva diferit. Aspy avea câteva texte pregătite, STUDIO 66 avea multe instrumentale noi și restul a fost chiar simplu. Rămâi a mea este OUT NOW și poate rămâne a voastră.