Timisoara

Razvan Vasilescu este un tata de comedie in filmul #SELFIE

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
986

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Răzvan Vasilescu este un tată de comedie în filmul #SELFIE

Cu o filmografie care include peste 40 de lungmetraje și o intensă activitate pe scena teatrului românesc, Răzvan Vasilescu poate fi admirat în prezent pe marile ecrane în comedia #SELFIE, unde interpretează cu mult umor și sensibilitate rolul unui părinte nevoit să-și crească singur copilul.

Încă de la filmări prezența lui Răzvan Vasilescu pe set a stârnit admirația întregii echipe, cucerind prin spontaneitatea și capacitatea sa de a-și aduce propria contribuție la conturarea personajului său din #SELFIE, Nicu Ceaușu. Cu un nume caricatural care deconspiră legătura strânsă dintre personaj și nostalgia sa față de regimul comunist, Nicu Ceaușu este de fapt un tată extrem de atent cu fiica sa, pe care a crescut-o și educat-o singur într-o manieră autoritară. Drept dovadă, Ana (Flavia Hojda) este o adolescentă liniștită și responsabilă, care cu greu se iese din cuvântul tatălui său.

,,Este o comedie splendidă, un timp extraordinar de frumos petrecut în sala de cinema. Este o performanță din partea acestei minunate Cristina Iacob. ”, declară Răzvan Vasilescu despre comedia #SELFIE.
În regia Cristinei Iacob, comedia #SELFIE are o distribuție impresionantă, din care nu lipsesc celebritățile, Mihaela Rădulescu și Dan Chișu fiind însoțiți pe marile ecrane de Răzvan Fodor, Nicoleta Luciu, Carmen Tănase si Cătălin Cățoiu.
Cea mai grea misiune însă le revine tinerilor care interpretează rolurile principale în comedia #SELFIE: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan și Alexandru Călin.
Escapadă la mare, cluburi, distracţie, bronz timpuriu şi dragoste adevărată!... Yasmine, Roxi şi Ana vor să le bifeze pe toate cu doar 2 zile înainte de BAC, în cea mai nouă comedie românească #SELFIE. Fără aprobarea părinţilor şi fără prea multă planificare, cele trei fete ajung la mare, unde, în ciuda aşteptărilor, bunădispoziţia întârzie să apară, iar accidentele se ţin lanţ.
Adolescentele rebele mai au o şansă să ajungă la timp pentru susţinerea examenului de bacalaureat dacă fac echipă cu Mihai, George şi Bogdan, trei tineri haioşi întâlniţi în periplul lor la mare.
Prima comedie cu și despre tineri lansată în ultimii ani pe marile ecrane, #SELFIE este o producție MediaPro Pictures, o companie MediaPro Entertainment România și ZAZU Film, distribuită în cinematografe de ZAZU Film.
Filmul #SELFIE poate fi vizionat acum în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Cluj Polus, Arad, Arad Galeria, Ploieşti, Afi Ploieşti, Brăila, Timişoara, Constanţa), Grand Cinema&More Băneasa, The Light Cinema, Cityplex (Constanţa, Braşov), Line Cinema (Râmnicu-Vâlcea), Cine Grand (Botoşani), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema 3D Colors (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploieşti), Corso (Bucureşti), Scala (Bucureşti), Europa (Bucureşti), Modern (Craiova), Unirea (Botoşani), Dacia (Piatra-Neamţ), Sebastian Papaiani (Piteşti), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Arta (Târgu-Mureş), Patria (Bucureşti), Cinema Ostroveni (Râmnicu-Vâlcea), Cinema Victoria (Cluj).