Timisoara

RCM Timişoara pregateşte un nou sezon care se doreşte de exceptie

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
466

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Rugbyștii de la RCM Universitatea Timișoara reiau în această săptămână antrenamentele cu cinci achiziții noi, obiectivele principale pentru acest an fiind câștigarea campionatului și a Cupei României. Unul dintre nou-veniți este din Republica Moldova, ceilalți fiind de la Farul Constanţa (3), U Cluj şi Ştiinţa Petroşani.
Toți aceștia (Mătase George, Cornei Cristian, Mahu Andrei, Sabău Marian, Mureșan Ionuț) vor fi pregătiți în anul 2014 la club pentru a putea fi folosiți din sezonul care poate începe în martie.
"Sper să se integreze în club și să demonstreze că încrederea pe care le-am acordat-o a meritat", a declarat miercuri vicepreședintele Clubului RCM, Dan Dinu, și principalul finanțator al echipei, într-o conferință de presă, acesta vorbind şi despre noul sezon: "Campionatul va fi mult mai interesant în acest an. Echipele se întăresc, Constanța este candidată la titlu, Baia Mare este, și ea, o echipă puternică de unde a plecat un singur jucător. Steaua, la fel, e puternică, se pare că se mișcă treburile și la Dinamo, iar CSM Bucureşti are un buget pe măsură şi poate deveni o surpriză plăcută a campionatului".

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro