Timisoara

RCM Timişoara incepe sambata Superliga cu un derby

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
462

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Vor să îşi apere trofeul şi în acest an. După luni de așteptare și o primă etapă în care a stat, campioana României la rugby, RCM MVT Universitatea Timișoara joacă acasă derby-ul etapei a doua a Superligii împotriva Științei Baia Mare. Antrenorul Danie de Villiers spune că are cea mai grea misiune înaintea derby-ului, aceea de a alege primul 15.
“Am ajuns în sfârșit la acest moment din an în care putem să punem în aplicare toată munca pe care am depus-o în presezon. Sunt foarte entuziasmat că începe campionatul, a fost foarte dificil să vedem săptămâna trecută discuțiile pe rețelele de socializare și noi să fim doar spectatori. Sunt foarte încântat și abia aștept să înceapă meciul… E probabil cea mai dificilă selecție pe care a trebuit să o fac vreodată. Dar e bine, pentru că ne dorim să avem un climat de competiție între jucători. Doar în pachetul de înaintare, avem 20 de jucători foarte buni care se luptă pentru opt posturi.” a declarat antrenorul principal Danie de Villiers.
“Meciul cu Baia Mare îl așteptăm practic din luna octombrie, de la finala contra lor. Așa a fost să fie, începem această Superligă în forță, practic, cu finala de anul t recut. Ne dorim să scoatem maxim din acest meci, să arătăm că avem un sistem nou, spetaculos, care vă va surprinde plăcut.” a spus și căpitanul Stelian Burcea.
Întâlnirea dintre ultimele două campioane ale rugby-ului românesc este programată sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul Gheorghe Rășcanu din cartierul Ronaţ.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro