Timisoara

Recuperare medicala in Timisoara cu X Body

Recuperare medicala in Timisoara cu X Body

Detalii

Categorie
Tratamente - Operatii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
X Body in Timisoara
Vizualizari
509

Voteaza & Distribuie

Descriere

Recuperare medicala in Timisoara cu X Body

X Body este un aparat destinat recuperarii medicale. Clinica Planas din Barcelona (cea mai mare clinica din Spania) foloseste doar aparate de X Body pentru recuperare medicala, datorita rezultatelor garantate de noua tehnologie.
Se cunosc cazuri in care fotbalisti de valoare internationala, s-au recupereat intr-un timp record dupa o interventie chirurgicala foarte grea (ruptura de menisc, ruptura de ligamente, etc). Toate acestea datorita faptului ca aparatul foloseste curent de joasa tensiune pentru a crea contractii musculare. Contractiile musculare sunt setate din aparat de catre specialisti bine pregatiti (Trainer EMS; atestati de catre Institutul de EMS).
Asa cum stim cu totii, sunt foarte multe persoane care au dureri la spate (sciatica, scolioza, cifoza, etc). Desi majoritatea persoanelor constientizeaza acest lucru, prefera sa-l ignora.
X Body activeaza toate grupele musculare (atat cele mari cat si cele mici) in acelasi timp. Este foarte simplu dar si intens, iar acest lucru poate ajuta la ameliorarea durerilor de spate si eliminarea lor dupa sedinte repetate cu X Body.
Pentru ca 20 de minute de antrenament cu X Body sunt echivalentul a 5-6 ore intense de sala. Studiile facute de catre Institutul de EMS arata ca in timpul antrenamentului se consuma intre 400 si 600 de calorii, dar timp de 24-48 de ore (in functie de intensitatea antrenamentului) se consuma inca 1500-2000 de calorii. Corpul nostru se transforma intr-o masina de ars calorii.
Atentie! Nu confundati X Body cu alte aparate de pe piata. X Body este singurul atestat de catre Ministerul Sanatatii, si totodata singurul atestat de catre Institutul de EMS!

Filtre

Tip: Tratamente