Timisoara

Regal de echitatie la Manej

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
547

Voteaza & Distribuie

Descriere

La acest sfârşit de săptămână, Manejul Timișoara găzduiește concursul de sărituri peste obstacole Christmas Show, organizat de Direcția Silvică Timiș și Clubul Hipic Romsilva Timișoara. Concursul se va derula sâmbătă și duminică (7 și 8 decembrie 2013), în intervalul orar 12:00 – 17:00, respectiv 11:00 – 16:00.
Concursul este destinat călăreților amatori și profesioniști din partea de Vest a țării, membri ai cluburilor sportive de specialitate. Sunt așteptați să participe aproximativ 25 de cupluri jocheu – cal. Înscrierile se pot face telefonic, până miercuri, ora 16:00. Se va asigura cazare pentru cai la Manej.
În ambele zile vor avea loc câte 4 probe de nivel, obstacolele folosite în concurs având înălțimea de: 90 cm, 100 cm și 110 cm, existând și o probă în oglindă pentru copii. Dumincă, câștigătorii fiecărui nivel vor fi premiați cu câte 550 lei, iar copiii vor primi premii în obiecte. Cea mai interesantă probă o constituie cea cu numărul 8, proba specială intitulată Horse & Bike: călărețul trebuie să parcurgă contra-cronometru jumătate din traseu, sărind peste obstacole cu calul, apoi va folosi o bicicletă, pentru un parcurs printre jaloane.
Spectacolul este deschis publicului larg, tuturor iubitorilor de cai, iar intrarea este liberă în ambele zile de concurs.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro