Timisoara

Reguli şi trenduri - cum sa organizezi mai eficient petrecerea de botez

Reguli şi trenduri - cum să organizezi mai eficient petrecerea de botez

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
645

Voteaza & Distribuie

Descriere

Petrecerea de botez este nu numai necesară ci şi impunătoare din punct de vedere organizatoric. Marea provocare vine din faptul că trebuie să se găsească acel echilibru între ceea ce îşi doresc părinţii, care sunt trendurile şi tradiţiile. Mai cu seama pentru că la botez sunt atât de multe superstiţii şi paşi de luat în seama se pare că dilema vine şi din presiunea aceea de a face totul perfect.

Organizarea de la A la Z
Părinţii îşi doresc la petrecerea de botez ursitoare botez, animatori, poate chiar şi mici cadouri ce se oferă în numele celor au acceptat să facă parte din clasa petrecăreţilor pentru acea seară. Din stilul americanilor am preluat aceste trenduri şi tot de acolo vin şi tedinţele în materie de stiluri noi. Iată câteva sfaturi ale experţilor:
•Se consideră o ora potrivită pentru botez şi mai apoi petrecerea în sine şi în funcţie de programul copilului. De fapt el este personajul principal şi în funcţie de el se petrec toate. Cel puţin partea de ceremonie ar trebui să ţină cont de asta.
•Se poartă torturile personalizate. Şi asta nu înseamnă numai partea de culoare, roz cu derivate pentru fetiţe şi albastru cu derivatele sale pentru băieţi. Poţi opta chiar şi pentru imprimeurile cu fotografia celui sărbătorit, cu design complex şi specific celui mic.
•Decoraţiunile nu sunt de exagerat, deşi acestea sunt piese centrale pentru întregul decor al evenimentului. Aşadar, se ţine cont de stilul minimalist însă de efect. Nu încӑrca când vine vorba de decor, cu prea multe funde sau mini maşini ca şi decor. Preferă să vii cu un accent de pastel ca şi culoare a decorului. Şi când vine vorba de flori acestea pot fi piese centrale indiferent de tematica aleasă.
•Dacă petrecerea de botez implică şi prezenţa copiilor ar trebui să te gândeşti şi la ceea ce înseamnă nevoia de activitate pentru ei. Un acest sens există servicii de animatori, magicieni care să ofere un program complex şi pentru ei.
•Capitolul de servicii de animatori este de fapt unul extins. În acest sens se consideră că ursitoarele sunt de ales. Acestea vin cu servicii specifice pentru botez, de fapt singurele momente în care acestea pot fi prezente. Au un text personalizat, sunt cele care încânta cu o poveste, cu o urare, cântece şi veselie; toate acestea însă sunt personalizate pentru fiecare în parte, pentru fiecare copil şi tip de petrecere.
Se consideră că un fotograf şi toate etichetele specifice unei petreceri se aplică şi în acest caz. Nu în ultimul rând, organizatorii pe această nişă spun că este foarte important să nu uităm de atitudinea pe care o abordăm la momentul petrecerii. Asta pentru că acest moment unic trebuie să se completeze şi cu bucuria de a trăi totul la intensitate maximă. Uitând de stres, cu ţinută de galӑ şi cu încrederea în alegerile făcute rămâne doar să vedem ce impact au gusturile personale pe baza cărora s-a organizat totul.

Autor

  • E-Advertising
  • +1Partener de afaceri

  • E-Advertising este o firma care ofera servicii de internet marketing, care dezvolta campanii la scara larga, concepute pentru a creste profiturile clientilor. Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp.
  • 0732941354