Timisoara

Remodelare corporala in Timisoara

Remodelare corporala in Timisoara

Detalii

Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Apartine de
Salon Evelyn Beauty
Vizualizari
6081

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Remodelare corporala in Timisoara

Salon Evelyn Beauty din Timisoara va astepta incepand cu luna martie 2013 cu cele mai avansate proceduri pentru remodelare corporala din Timisoara, punand la dispozitia clientiilor sai cea mai noua tehnologie din domeniu.

Pentru remodelare corporala clientii pot opta pentru proceduri realizate cu X-Pulsar, Body Sculpture, Body Progress.
Pentru inlaturarea ridurilor procedurile se vor face cu Dermapen, care poate sa va readuca imaginea tineretii si sa va confere motive de a zambi mereu.

“La inceputul lunii in curs am inaugurat Evelyn Beauty, primul centru de estetica nonchirurgicala, epilare definitiva si remodelare corporala din Timisoara. Oferim tratamente pentru riduri, vergeturi, cuperoza, calvitie, cearcane, marire buze, volumetrie pometi, mezoterapie de ultima generatie cu Dermapen, dar si masaj si cromoterapie cu baie de fan. Putem spune ca Evelyn Beauty este locul in care dispar kilogramele in plus si celulita, iar procedeele de remodelare non-invazive si non-agresive realizate sub atenta supraveghere a expertilor nostri duc la obtinerea unui corp bine modelat si tonifiat, o stare energica si un ritm de viata mai sanatos, un chip radiant si luminos, dar si o relaxare deplina. La tratamentele corporale si faciale folosim doar produse de lux Bruno Vassari”, spune Evelin Gavojdian, managerul general al saloanelor “Evelyn” din Timisoara.

Filtre

Tip: Oferte, Tratamente