Timisoara

Renasterea banateana

Renasterea banateana

Detalii ziar

Telefon
0256/497176
Fax
0256/490370
Web
www.renasterea.ro
Categorie
Ziare
Modificat
acum 8 ani si 7 luni
Vizualizari
7869

Voteaza & Distribuie

Prezentare ziar

Ziarul ”Renaşterea bănăţeană” a apărut în 22 Decembrie 1989, pe structura fostului cotidian judeţean ”Drapelul roşu”. Câteva numere au apărut sub titlul ”Luptătorul bănăţean”, apoi ”Renaşterea”, iar din 11 ianuarie 1990, pentru a acoperi aria de distribuţie, ”Renaşterea bănăţeană”.
Societatea care editează ziarul – Timpress –, face parte din Grupul Drăgan şi mai are în obiectul de activitate difuzarea, prin cele 23 de chioşcuri şi minimagazine, a presei locale şi centrale, servicii de publicitate, prin agenţia proprie. Timpress-ul a avut, de la înfiinţare, o evoluţie constant pozitivă, capitalizându-se an de an, realizând, în prezent, o cifră anuală de afaceri de 5.800.000 lei.
”Renaşterea bănăţeană” apare de 6 ori pe săptămână, în 16-20 pagini, din care 8 policromie; în fiecare vineri conţine două suplimente: Programe TV şi Anunţuri gratuite; o dată pe lună – un supliment de cultură, ”Paralela 45”. Se difuzează cu precădere în judeţul Timiş şi, într-o mai mică măsură, în Caraş-Severin şi Arad.
Ziarul ”Renaşterea bănăţeană” este auditat de Biroul Român de Audit al Tirajelor şi înscris în Studiul Naţional de Audienţă. Încă de la înfiinţare, ocupă poziţia de lider de piaţă în zona Banatului, iar la nivel de ţară, între cotidienele locale, se clasează pe locul al V-lea în ceea ce priveşte tirajul vândut şi încasat.
Conţinutul şi forma grafică sunt adaptate “din mers” nevoilor şi sugestiilor cititorilor, astfel încât ziarul oferă acestora deschidere către evenimentele locale, în principal, dar şi către cele naţionale şi internaţionale.

Orar ziar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre ziar

Program functionare: Sambata, Duminica, Non stop
Zone din Timisoara: Cetate