Restaurant La Rousse 2 Client Basic

Imi place (apasati din nou pentru a anula) 0 voturi Nu imi place (apasati din nou pentru a anula)
Restaurant La Rousse 2
AdresaTimisoara, Strada Closca, nr. 20
Telefon0744777384
Webwww.la-rousse.ro
CategorieRestaurante pizzerii fast-food
Modificatacum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari639

Descriere

Restaurant La Rousse 2 Timisoara - restaurant cu specific international, locatie evenimente: petreceri, botez, majorat, banchet

Restaurantul La Rousse 2 - te intampina cu un cadru primitor, in care predomina culori calde, placute. Pare a fi locatia ideala sa servesti masa.
Decorul e creat in asa fel incat sa contureze o stare de bine, de relaxare.
Dar, dincolo de aspectele legate de ambientul pe care-l intalnesti la restaurantul La Rousse, stau preparatele culinare. Cu un meniu foarte variat, restaurantul te provoaca la o masa copioasa. Ca sa iti starnim apetitul, iti spunem cate ceva despre bunatatile pe care le poti savura aici.
In meniu vei intalni preparatele sortate pe categorii: gustari reci si calde, supe, paste, preparate din carne (vita, pui, peste, porc), garnituri, salate, sosuri si desert (unde poti alege clatite, papanasi, inghetata sau salata de fructe!).
Dintre specialitatile casei te poti rasfata cu un platou MIXT GRIL (preparate de pui si porc, cu garnituri si salata).
Scopul nostru este ca fiecare eveniment organizat sa fie apreciat de clientii nostri, din toate punctele de vedere (organizare, oferta meniu, aranjamente, servire, pret).
Un alt atu al nostru este ca, pe langa faptul ca avem diverse meniuri pentru evenimente, oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si crea propriul meniu!
In plus, pentru masa de pranz, avem o oferta foarte atractiva. In fiecare zi, intre orele 11-17.00 ”mananci ce vrei cu doar 14 lei” (ciorba + preparat carne + garnitura – la alegere + desert BONUS).
O informatie utila celor ce sunt cautare de spatii pentru organizat evenimente: restaurantul La Rousse organizeaza diferite tipuri de evenimente, de la nunti si botezuri, onomastici, banchete, majorate, petreceri private, pana la mese festive si receptii (capacitatea localului – 3 sali – 80-90-170 locuri ). Se mai organizeaza si alte evenimente, cum ar fi: valentines day, 1 si 8 martie, revelioane, etc.

Orar

Luni - Duminica: 11:00 - 23:00