Timisoara

Restaurant Trio

Restaurant Trio Giroc

Detalii

Adresa
Giroc, Strada Semenic, nr. 22
Telefon
0256395653, 0744543367
Fax
0356107810
Web
www.hotel-restaurant-trio.com
Social links
Categorie
Restaurante pizzerii fast-food
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Vizualizari
5771

Voteaza & Distribuie

Descriere

Resturantul Trio din Giroc reprezinta alegerea perfecta pentru organizarea evenimentului dumneavoastra, indiferent ca este vorba de nunta, botez, banchet, un eveniment pentru copii sau o petrecere cu muzica populara live autentica.

Hotel Restaurant Trio este situat la 1 km de Timisoara, in Giroc, strada Semenic nr 22 si a luat fiinta din dorinta de a oferi servicii de calitate la preturi accesibile, intr-un ambient deosebit.

In functie de specificul evenimentului dumneavoastra – nunta, botez, eveniment pentru copii sau banchet – si de numarul de invitati pe care il aveti.

Restaurantul Trio va pune la dispozitie 4 sali in care se pot organiza evenimente: sala mare a restaurantului cu o capacitate de 150 – 300 locuri, o sala de evenimente de 70 – 140 locuri, o sala cu atmosfera de crama de 30 – 80 locuri si o terasa deschisa vara si inchisa iarna de 30 – 80 locuri.

In fiecare seara de la ora 20.00, de miercuri pana duminica, Restaurantul Trio va asteapta cu muzica populara live autentica.

In zilele speciale din timpul anului – Revelion, 8 Martie, Valentine’s Day , etc – se organizeaza seri speciale in cadrul carora distractia este garantata! Una din manifestarile speciale care au devenit deja traditie a Restaurantului Trio este Balul Portului Popular, eveniment la care participa solisti celebri de muzica populara.

Restaurantul Trio raspunde celor mai inalte pretentii in materie culinara, servind specialitati din bucataria romaneasca dar si din bucataria internationala, la prepararea carora se folosesc materii prime de cea mai buna calitate in ceea ce priveste provenienta si prospetimea lor.

O echipa profesionista va sta la dispozitie cu solutii si asistenta si pentru servicii de catering, indiferent ca este vorba de catering pentru nunti, botezuri, parastasuri, evenimente pentru firme, conferinte, simpozioane, sau diverse alte evenimente, organizate in Restaurant Trio sau in alta locatie.

Hotelul Trio dispune de 30 de camere in regim de apartament, dublu si single, dotate cu baie proprie, internet, telefon si TV.

Sunt disponibile Sali de conferinte cu capacitate de 10-50 persoane si 40 – 100 persone.

Orar

Luni - Duminica: 10:00 - 24:00

Filtre

Program functionare: Sambata, Duminica
Tip: Restaurante
Zone din Timisoara: Timisoara Sud
Specific: International, Romanesc
Servicii oferite: Catering, Locatie evenimente, Meniul zilei
Facilitati: Muzica live, Parcare, Sala de botez, Sala de nunta, Terasa
Numar de locuri: intre 100 si 200